Prawdziwy bohater naszych czasów. Poświęcił się i uratował to osierocone i wygłodzone bezdomne maleństwo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzie Ty na spacery chodzisz...
Brawo za uratowanie kota, piwo. Gdybyś jeszcze przy okazji cygana na tym śmietnisku podpalił byłyby dwa.
Brawo za uratowanie kota, piwo. Gdybyś jeszcze przy okazji cygana na tym śmietnisku podpalił byłyby dwa.
Eee... bo misiek nie pamięta czasów, gdy ludzie z własnej woli, oddalali się od domu poza zasięg wzroku.
Hahahaha, to jest dopiero poświęcenie się dla sprawy!
Za ch*ja nie daje rady jedną ręką go wyciągnąć, ale kamery nie puści
Za ch*ja nie daje rady jedną ręką go wyciągnąć, ale kamery nie puści
puszka :: spacer :: bohater Wpisałeś tylko jeden tag główny
idac do tego kota słychac tylko prast chrast jak ślimaki depta hahaha,
chuj ze rozdeptał 10 slimaków, ale kota uratował !
chuj ze rozdeptał 10 slimaków, ale kota uratował !
no i po huja mu to zdjołeś
Całe szczęście, że mi to nie grozi. Mam uczulenie.
nie lubie kotów tzn lubiłem dopóki sąsiad mi go nie zajebał bo "nasza mała julka będzie miała zwierzątko" bo skurwysynowi sie nie chce nawet psa kupić a nowe ciągniki i naczepy to juz kurwa inna bajka. chuj jebany złodziej kotów i niszczyciel Sobowskich dróg... no bo bez jaj .. jest droga do 10t a on sobie zetorem który waży 4t + 2x full naczepy po 6/7 t ? koleiny robi i jeszcze troche to szlak trafi i główną . ide mu zajebać ..
i jeszcze mu czapke podpierdolił...
@epluribusunum
Droga na 10t powinna wytrzymać 20t, chyba że to polska droga.
Droga na 10t powinna wytrzymać 20t, chyba że to polska droga.
@spiepszaj_dzbanie, nie kłóciłbym się jakby ktos powiedział że ta drogę robili cyganie
Brawo w końcu ktoś normalny, a mógł urwać głowę i podpalić i materiał dać na harda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów