📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Hardcore... Ja pitolę
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Miłość potrafi zabić
Współcześni Romeo i Julia
Współcześni Romeo i Julia
Połowa z was zapierdala po tych jebanych ulicach. Śmierc dla pojebanych za kierownicą
V8ROG napisał/a:
Połowa z was zapierdala po tych jebanych ulicach. Śmierc dla pojebanych za kierownicą
A co tu prędkość ma do rzeczy debilu? koleś, który jechał z 5km/h wymusił typowi, który jechał przepisowo
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
V8ROG napisał/a:
Połowa z was zapierdala po tych jebanych ulicach. (...)
Ty jestes niewidomy, czy zwyczajnie opozniony umyslowo?
ZaSwojePiję napisał/a:
Ty jestes niewidomy, czy zwyczajnie opozniony umyslowo?
Szacuję i jedno, i drugie
Ja już przez Sadola i polskie-drogi, i inne takie mam kurwa paranoję i analizuję cały czas dookoła mnie czy ktoś/coś dookoła nie próbuje mnie czasem zajebać -.-
Black Snake napisał/a:
koleś, który jechał z 5km/h wymusił typowi, który jechał przepisowo
No nie wiem. Skoro filmującemu zapalało się zielone światło, to temu co odjebał ten numer musiało się już świecić czerwone.
Black Snake napisał/a:
A co tu prędkość ma do rzeczy debilu? koleś, który jechał z 5km/h wymusił typowi, który jechał przepisowo
Bo koleś miał już co najmniej pomarańczowe i wdepnął w gaz. Jechałby normalnie to by wyhamował i skończyłoby się na stłuczce.
Black Snake napisał/a:
Ja pierdole ale z Ciebie dzban kurwa. Gdzie ty kurwa masz 5km/h? Ogólnie mówie że połowa z was ma w dupie przepisy. Już widzę że jesteś mistrzem kierownicy. Typowy doświadczony polaczek na ulicy. On zawsze jeździ według przepisów. Według swoich....
siwybis napisał/a:
Nic dodać, nic ująć:
Jaka to jest zajebista piosenka.
28 lat już bez Freddiego i nadal nie znalazł się ani jeden front man jak on o tak zajebistym głosie.
Już chuj, że był ciotą ale mógł chociaż jebać się w gumie, takie piosenki i takie koncerty odpierdalał, że głowa mała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów