Niestety tym razem eliksir nieśmiertelności zadziałał i "pan" wyszedl z wypadku bez szwanku
Niestety tym razem eliksir nieśmiertelności zadziałał i "pan" wyszedl z wypadku bez szwanku
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Narąbany (2.5 promila) "gość" ze wschodniego kraju ogarniętego wojną uczy się jazdy po rondzie
No, uważaj. Nie powinieneś tak pisać. Na sadolu sporo banderowskiego gówna (opłacanego szeklami), któremu takie insynuacje mogą się nie spodobać
No, uważaj. Nie powinieneś tak pisać. Na sadolu sporo banderowskiego gówna (opłacanego szeklami), któremu takie insynuacje mogą się nie spodobać
Ale to tylko na PW będą różne banderowskie pedały pisać i proponować różne rzeczy.
Oszczać ich i nie przejmować się, że im się to spodoba.
Ale to tylko na PW będą różne banderowskie pedały pisać i proponować różne rzeczy.
Wtedy można zgłosić takiego do obsługi forum
Mi nie gadali, i osobiście gdzieś pisałem że duch to na 100% kilku pilotów, to raz.
Dwa, nie pytałem o ducha a o źródło.
Może jakieś źródło, bo nawet na YT nic o wschodzie (pytam bo to mała dziura ami się szekle, Hrywny, a może ojro nie zgadzają)?
A na słowo nie wystarczy ? Linka wkleić z powodów regulaminowych.... polecam wizytę na portalu cmg24
Mi nie gadali, i osobiście gdzieś pisałem że duch to na 100% kilku pilotów, to raz.
czyli brandzlowałeś się z podniety czytając o podniebnych pojedynkach i kacapskich Migach tak licznie strącanych? a potem okazało się że w walkach powietrznych samolot vs samolot udało się ukrom strącic jeden samolot reszta to robota obrony przeciwlotniczej ale co sobie rączka poużywałes to twoje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów