Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!______________
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimCo tu skomplikowanego ? z lewego pasa dojeżdzasz do lewej krawędzi i się jej trzymasz przy zjedzie nie powinno być problemu, a Ci z prawego mogą albo jechać prosto trzymając się prawej krawędzi albo od razu w prawo, no ale jak niektórzy mają problem pomyśleć logicznie no to powodzenia, w kołobrzegu są podobne ronda, jak tam pojechałem sam byłem troche zdziwiony ale wystarczy pomyśleć logicznie i chuj... Rurki wam sciskają chyba piczki..
Skomplikowane jest to, że 1/100 osób to ameba a nie kierowca. Pooglądaj sobie trochę "polskich dróg" to zobaczysz, że kurwa nikt po rondach jeździć nie umie.
I to na zwykłych dobrze oznakowanych rondach sobie nie radzą ( których mamy tylko 4 główne typy ), daj kierowcą taki twór, to kolizja prawie pewna.
:oneko:Tia, w szczególności na skrzyżowaniach równorzędnych, chyba mało jeździsz jeśli nie widziałeś jeszcze typowej przedstawicielki płci głupiej, która za cholerę bez świateł nie potrafi ruszyć.Rondo to wymysł idiotów. Samochód to maszyna do jazdy po linii prostej a kierowca chce skrzyżowania a nie tańczenia w kółeczku.
W UK będąc na wakacjach, przez raptem dwa miesiące w całym swoim życiu, zauważyłem właśnie, że przez ronda jest duży szybszy ruch niż na światłach. Tylko trzeba by było angielskiej kultury jazdy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów