📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cmentarze są pełne tych co myśleli że zdążą i tych co mieli pierwszeństwo.
CB RADIO
X: Kurwa... nie wykręcę
Y: Jak tam mobilki na wjeździe do Sosnowca?
X: Y narzuć mi naczepę bo zblokuję oba pasy..
Y: 3...2...1...
X: Kurwa... nie wykręcę
Y: Jak tam mobilki na wjeździe do Sosnowca?
X: Y narzuć mi naczepę bo zblokuję oba pasy..
Y: 3...2...1...
Misieq napisał/a:
Hamerykańce budują kartonowe domki, ale naczepy za to solidne.
Już kiedyś o tym pisałem. Oni budują domki z kartonu bo na wypadek tornada czy innej chujni wszystko odlatuje w pizdu i nie trzeba się męczyć. Po prostu sprzątają fundament i wjeżdża następny karton za hajs z ubezpieczenia a jeszcze na nowy basen starczy. To co odleciało ktoś posprząta, hajs za wyburzanie zostaje w kieszeni. U nas jakby w te murowane gówna wjechało tornado to tylko zostałyby cztery ściany które trzeba burzyć albo remontować co wyjdzie jeszcze drożej i gorzej, bo od nowa milion papierków od speców że chałupa jednak OK.
A poza tym kartony są dużo tańsze a jak chcesz coś dobudować to wycinasz piłą dziurę w ścianie i stawiasz
NafazowanyKoleś napisał/a:
Już kiedyś o tym pisałem. Oni budują domki z kartonu bo na wypadek tornada czy innej chujni wszystko odlatuje w pizdu i nie trzeba się męczyć. Po prostu sprzątają fundament i wjeżdża następny karton za hajs z ubezpieczenia a jeszcze na nowy basen starczy. To co odleciało ktoś posprząta, hajs za wyburzanie zostaje w kieszeni. U nas jakby w te murowane gówna wjechało tornado to tylko zostałyby cztery ściany które trzeba burzyć albo remontować co wyjdzie jeszcze drożej i gorzej, bo od nowa milion papierków od speców że chałupa jednak OK.
A poza tym kartony są dużo tańsze a jak chcesz coś dobudować to wycinasz piłą dziurę w ścianie i stawiasz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów