📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja nie wiem, co to za moda by uczyć się takiego tańca i potem nie pracować w odpowiednich miejscach dla tego fachu?
W sensie jak słyszę że dziewczyna się tego uczy, to widzę ją od razu w klubie go-go. Jednak ta odpowiada, że nie, nie, to po prostu taka forma tańca, taka sztuka, to ją wyzwala...
Ale jaka to sztuka, jak widząc laskę wijącą się w koło metalowego drąga automatycznie włączają się prymitywne samcze instynkty? :V
W sensie jak słyszę że dziewczyna się tego uczy, to widzę ją od razu w klubie go-go. Jednak ta odpowiada, że nie, nie, to po prostu taka forma tańca, taka sztuka, to ją wyzwala...
Ale jaka to sztuka, jak widząc laskę wijącą się w koło metalowego drąga automatycznie włączają się prymitywne samcze instynkty? :V
Their stuff at least sticks together"
Po tym co napociłeś widać, że jesteś samotnym prawiczkiem.
kaelem napisał/a:
Oho, mamy tutaj samca alfa.
W podstawówce często się zdarzało, że brudnopis na podłogę upadł. Ale żeby się z rury spierdolił to pierwszy raz widzę.
Absdef napisał/a:
Oho, mamy tutaj samca alfa.
Samiec alfa w 99% zabija potencjalnego rywala. Ja w nim nie widzę nawet dziwki, chyba że chcesz przejąc pałeczkę?
Tak kurwa sama, sama zajebała nikt jej nie pomagał
A ty kolego rozjebałeś tym teksem wszystko
loskamilos napisał/a:
W podstawówce często się zdarzało, że brudnopis na podłogę upadł. Ale żeby się z rury spierdolił to pierwszy raz widzę.
A ty kolego rozjebałeś tym teksem wszystko
kaelem napisał/a:
Ja z kolei po tym co napisaliscie widze ze glodny glodnemu wypomina.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów