Teraz to jest przesyłka rzeczna ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Teraz to jest przesyłka rzeczna ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Neptun kuriera zamówił, z dostawą pod drzwi.
Kurwa mój wibrator z alegro
Zbysław napisał/a:
Kurwa mój wibrator z alegro
no i dobrze, nie będziesz sobie niczego w dupę wsadzał
Halman napisał/a:
Kurwa, teraz jak Zbysław nie dostanie swojej zabawki, to dopiero dziwactwa się zaczną. Jego dupa będzie na hardzie w przeciągu miesiąca.
Halman napisał/a:
Ale jak to? Czerwiec, miesiąc dumy bez wibratora?
Kriski napisał/a:
Nauczy się czarnuch ręczny zaciągać.
Zaciągnąć ręczny i wbić 1, 2 bieg lub wsteczny jak stoisz na wzniesieniu przodem w kierunku wzniesienia. A jak masz automat to ustawić wybierak w skrzyni na "P" i zaciągnąć ręczny. W automacie jak nie zaciągniesz ręcznego, to bolec ryglujący skrzynię po wrzuceniu "P" może pęknąć bo cały ciężar auta spoczywa właśnie na tym bolcu, i auto i tak się stoczy
radek225 napisał/a:
Zaciągnąć ręczny i wbić 1, 2 bieg lub wsteczny jak stoisz na wzniesieniu przodem w kierunku wzniesienia. A jak masz automat to ustawić wybierak w skrzyni na "P" i zaciągnąć ręczny. W automacie jak nie zaciągniesz ręcznego, to bolec ryglujący skrzynię po wrzuceniu "P" może pęknąć bo cały ciężar auta spoczywa właśnie na tym bolcu, i auto i tak się stoczy
Mam automat, nie ma ręcznego (nie w rozumieniu dźwigni, jest przycisk) I nic nie ma prawa się urwać a auto stoczyć.
wędkarze to cipy od razu powinni na haczyk wyciągnąć
@up radek225
Kurwa jaki specjalista sadola się znalazl. Poradnik Radka
Co post to bardziej dumny, wyniosły
Ja jebie
Kurwa jaki specjalista sadola się znalazl. Poradnik Radka
Co post to bardziej dumny, wyniosły
Ja jebie
Masz ręczny elektryczny, zaciąga się sam, gdy zgasisz zapłon.
Halman napisał/a:
Zwinie w rulon i da radę.
A wędkarze - chuje nie pomogli. Przecież mogli wyłowić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów