...jeśli dobrze z nimi żyjesz i nie utrudniasz życia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
O skurwesyny...
Szacun!
(A jak dodam, ze to zwykli przechodnie byli i do tego trochę śniadzi, to nie zburzy to porządku waszego świata...?)
Szacun!
(A jak dodam, ze to zwykli przechodnie byli i do tego trochę śniadzi, to nie zburzy to porządku waszego świata...?)
Trzeba przyznać że Sebastian mi teraz zaimponował. To pewnie buty z łyżwą (er maksy) dały mu skrzydeł.
Nyrewesa napisał/a:
Biorąc pod uwagę że to sadistic bałem się że upuszcza dziadka.
To sadistic więc się bałeś czy chciałeś?
To jest sadistic. Da radę odtworzyć to wideo wspak? Żeby dziadka do płonącego mieszkania wsadzali?
qzi666 napisał/a:
i teraz ,można oglądać z uśmiechem
Człowieniu, jak już wstawiasz przecinek w najgorszym możliwym miejscu, to chociaż przed odstępem, a nie po...
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
O skurwesyny...
Szacun!
Cos z za dużą wprawa wspinają sie po tych balkonach...
Poza tym dziadek musi przeżyć, żeby "wnuczkowie" cyganie/ czeczeni ojebali go z renty
No nie wiem. Gloryfikacja widocznych,, bohaterów,, jest zbyt wczesna. Na filmie widać że gość wskakuje na balkon dziadka (możliwe że starego nazisty) i znika w obłoczkach dymu na dość długi czas który w zupelosci wystarczy do ojebania mieszkania. Zbyt mało danych żeby szukać bohaterów. Możliwe że celowo zadymili mieszkanie żeby właściciela wykurzyć. Możliwe że dziadek zabił babkę i podpalił mieszkanie żeby zatrzeć ślady ale nie zdążył wyjść z mieszkania. Możliwe że wnuczek z Holandii wrócił i z kolegami zioło pali a ci na dole teraz chcą. Jak widzimy możliwości jest wiele i nie wszystko jest ta jak widzimy.
Dziadek jest po prostu palaczem nałogowym i właśnie otworzył okno, żeby ździebko przewietrzyć, a tu taka gównoburza.
I właśnie dlatego faceci rządzą swiatem:)
Szacun że dali radę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów