📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie mógłby jej jeszcze z kopa poprawić, jak ja nie cierpię tych głupich pip wpatrzonych w telefony.
... jeżeli motylek ma takie ruchliwe ramiona, to chujowo kolejna maszyna ustawiona.
Bo taki strzał wyląduje niezależnie czy ktoś się patrzy w telefon, czy może sprawca w zaszycie kolejne ćwiczenie w planie.
Bo taki strzał wyląduje niezależnie czy ktoś się patrzy w telefon, czy może sprawca w zaszycie kolejne ćwiczenie w planie.
polakwrocek napisał/a:
... jeżeli motylek ma takie ruchliwe ramiona, to chujowo kolejna maszyna ustawiona.
To gdzie ma stać? Wystarczy za nią nie stać! Jakby cwiczyła, to by nic się jej nie stało. Jebaż każdego z telefonem na siłowni
EinsZweiPolizei napisał/a:
To gdzie ma stać? Wystarczy za nią nie stać! Jakby cwiczyła, to by nic się jej nie stało. Jebaż każdego z telefonem na siłowni
Stała normalnie obok, możliwe że czekała na swoją kolej, debil ćwiczący bo nigdy nie puszcza się tak maszyny, za nieprawidłowe używanie można wylecieć z siłowni, co do telefonu to nie wiem co Ci ktoś przeszkadza z telefonem na siłowni, zwłaszcza jak używa go między seriami (niektórzy wpisują sobie ile zrobili/jakie ćwiczenia i co mają dalej ułożone)
smc napisał/a:
Ekran chyba pękł...
Ja też straciłem telefon na siłowni.
Też ci ekran pekł w srajfonie i makijaż zniszczył ?
Cymesowy napisał/a:
Stała normalnie obok, możliwe że czekała na swoją kolej, debil ćwiczący bo nigdy nie puszcza się tak maszyny, za nieprawidłowe używanie można wylecieć z siłowni, co do telefonu to nie wiem co Ci ktoś przeszkadza z telefonem na siłowni, zwłaszcza jak używa go między seriami (niektórzy wpisują sobie ile zrobili/jakie ćwiczenia i co mają dalej ułożone)
Sam jesteś debil. Ewidentnie wina obsługi siłki i durnej pindy co nie wie gdzie się znajduje chyba. Telefon na siłce mi przeszkadza jak chuj i zostaje w szatni. Powinien być zakaz i chuj. Siłka to nie miejsce dla durni tylko dla ludzi. Można sobie MP3-kę kupić za parę dyszek i słuchać muzy. Osobna sprawa to baby i ich puste łby. Jak nie telefon, to nagrywanie, zawracanie dupy albo jazgot, kurwa, jak na jarmarku. A wypierdalać!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów