Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taka sama jaką lejesz do samochodu< tylko u Nas udaje 95.
Swego czasu, często jeżdżąc przez Luksemburg lałem 91, bo i taka była, zresztą w niczym nie gorsza.
Ale policja ma być od tego chyba żebyś się czuł bezpiecznie idąc po drodze, a nie od tego żebyś się bal idąc ze cie zatrzymają czy tam przeczepia, A poza tym to sprzedam Golfa II.
A nasi przewielmożni złodzieje z rządu dojebali podatki /akcyzy itd że płacimy prawie dwa razy tyle .
CHWDP... taaa
Zastanawia mnie idea tego twojego chwdp- bo gdy np ukradną Ci samochod, pobiją cie, wlamią ci sie do chaty, wyruchaja w dupe ciebie lub twoich bliskich - gdzie sie udasz? No wlasnie.. na policje. Chyba ze jestes bardzo wpływową osobą i bierzesz wszystko na własna reke bo wyznajesz idee chwdp tak wiec sooory
Rozumiem ze niektorzy maja rozne osobiste opinie na temat policji ale widzac ten caly chlam drechow z koszulkami, bluzami, kurtkami, spodniami, czopkami na swiecacych czaszkach rozwala mnie cale pozniejsze podejscie gdy juz dojdzie do spotkania ze strozem prawa. Posluszni i potulni jak zbity pies. Widzialem juz nie raz takie sytuacje osobiscie. Nie ma policji, cala szerokosc chodnika jest ich, ale gdy tylko zauwaza patrol- najchetniej przytulili by sie do sciany.
czytał Tomasz Knapik...
@ kinektel
Ale policja ma być od tego chyba żebyś się czuł bezpiecznie idąc po drodze, a nie od tego żebyś się bal idąc ze cie zatrzymają czy tam przeczepia,.
a skąd taki patrol policji ma wiedzieć, czy jesteś zagrożeniem czy nie, czopie ?
gdyby nie policja to by większość bała się wyjść z domu, lamusy jebane
@ kinektel
Ale policja ma być od tego chyba żebyś się czuł bezpiecznie idąc po drodze, a nie od tego żebyś się bal idąc ze cie zatrzymają czy tam przeczepia, A poza tym to sprzedam Golfa II.
Boisz się bo masz coś na sumieniu ? Ja jakoś się nie boje, mogę iść normalnie ulicą i nie zatrzymują mnie ani nie zaczepiają.
skąd ty się k***a urwałeś, pewnie masz rodzinkę w psiarni lub po prostu chodzisz jak matoł po tej ziemi i nie wiesz co się wokół ciebie dzieje
chcesz się pieprzyć idź do sądu - chcesz sprawiedliwości idź do burdelu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów