📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CHWDP... taaa
Zastanawia mnie idea tego twojego chwdp- bo gdy np ukradną Ci samochod, pobiją cie, wlamią ci sie do chaty, wyruchaja w dupe ciebie lub twoich bliskich - gdzie sie udasz? No wlasnie.. na policje. Chyba ze jestes bardzo wpływową osobą i bierzesz wszystko na własna reke bo wyznajesz idee chwdp tak wiec sooory
Rozumiem ze niektorzy maja rozne osobiste opinie na temat policji ale widzac ten caly chlam drechow z koszulkami, bluzami, kurtkami, spodniami, czopkami na swiecacych czaszkach rozwala mnie cale pozniejsze podejscie gdy juz dojdzie do spotkania ze strozem prawa. Posluszni i potulni jak zbity pies. Widzialem juz nie raz takie sytuacje osobiscie. Nie ma policji, cala szerokosc chodnika jest ich, ale gdy tylko zauwaza patrol- najchetniej przytulili by sie do sciany.
Zastanawia mnie idea tego twojego chwdp- bo gdy np ukradną Ci samochod, pobiją cie, wlamią ci sie do chaty, wyruchaja w dupe ciebie lub twoich bliskich - gdzie sie udasz? No wlasnie.. na policje. Chyba ze jestes bardzo wpływową osobą i bierzesz wszystko na własna reke bo wyznajesz idee chwdp tak wiec sooory
Rozumiem ze niektorzy maja rozne osobiste opinie na temat policji ale widzac ten caly chlam drechow z koszulkami, bluzami, kurtkami, spodniami, czopkami na swiecacych czaszkach rozwala mnie cale pozniejsze podejscie gdy juz dojdzie do spotkania ze strozem prawa. Posluszni i potulni jak zbity pies. Widzialem juz nie raz takie sytuacje osobiscie. Nie ma policji, cala szerokosc chodnika jest ich, ale gdy tylko zauwaza patrol- najchetniej przytulili by sie do sciany.
chwdp kończy się tam gdzie podchodzi do ciebie 2 metrowy koxu, ze swoim stadem, uprawiający bycie dresem od urodzenia i mówi ,że jego panna ma okres a ty w czynie społecznym dziś ją zastąpisz.
@kinektel
mnie właśnie też niezmiernie fascynują takie osoby i ci co wyznają CHWDP po tym jak zajebali im samochód,zgwałcili laske czy rozjebali pół chałupy pewnie by zadzwonili po pogotowie energetyczne bo na "psiarnie" dzwonić nie będą
mnie właśnie też niezmiernie fascynują takie osoby i ci co wyznają CHWDP po tym jak zajebali im samochód,zgwałcili laske czy rozjebali pół chałupy pewnie by zadzwonili po pogotowie energetyczne bo na "psiarnie" dzwonić nie będą
chwdp ze kurwy w takich warunkach nie postawili żadnego trójkąta, tylko jak święte krowy awaryjne i tyle.
pojawia się i znika, zimno, ślisko, ale wraca jak paktofonika
"Chwdp" łał. Ale jesteś gangsta. Przynajmniej nauczyli Cie w szkole ortografii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów