📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
dlatego psy sa lepsze od tych nieczulych siersciuchow
nie dam ci
dam ci
nie dam ci
dam ci
nie dam ci
Ten pies pewnie krzyczy "Ty zakłamana kurwo" albo coś w tym stylu...
Odkryłem paradoks: Że, obciągnie, nie obciągnie, obciągnie, nie obciągnie, obciągnie, nie obciągnie i... chlup, chlup. Patrzcie paradoks, niby nie obciągnie a obciągneła i jest ejakulacja. Wniosek: Robiąc coś nie robiąc doprowadzisz do wytrysku.
Moje dwa psy jak usłyszą słowo dwór, tak już musisz z nimi wyjść. Bo rozpierdolą cały dom, będą Cie męczyć, wyć zaczepiać nosem, nosić buty tylko po to byś się ubrał i zabrał je na zewnątrz.
mare30ks napisał/a:
dlatego psy sa lepsze od tych nieczulych siersciuchow
Skończcie z odwieczną walką: pies czy kot. Jak będę chciał, to i płetwala błękitnego będę trzymał pod dachem i chuj komu do tego, co trzymam na smyczy. Pies, kot, czy kamień.
Miałem kiedyś owczarka niemieckiego, najlepszy zwierzak jakiego kiedykolwiek spotkałem zachowywał się podobnie na zwrot "idzemy do autka?" Uwielbiał autem jeździć pysk przez okno przy tych 90km/h i zaciesz jak nigdy. Chyba sobie znowu kupie takiego owczarka
nieczułych sierściuchów - teraz się tak na kobiety mówi ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów