📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Gienek.keneig11 napisał/a:
Z tego psa już nic nie będzie.
E tam, może jakąś szyneczkę da się ugotować.
loptih napisał/a:
jakbym im po bucie wypierdolil,trzymac te skurwiałe psy na uwięzi albo zabijac odrazu a nie,pies to ma byc przyjaciel a nie zabojca,kto mysli inaczej temu parasol w dupe
Pies ma pilnować posesji, znajdować narkotyki fajki, przynieść kaczkę zestrzelona, wytropić dzika... Kto kumpluje się z psem to ma taki sam rozum jak pies.
NataliaW napisał/a:
Pies ma pilnować posesji, znajdować narkotyki fajki, przynieść kaczkę zestrzelona, wytropić dzika... Kto kumpluje się z psem to ma taki sam rozum jak pies.
aleś się ojcu udała
Jak pies zdechnie to trzeba uśpić i psa atakującego. W tym przypadku oba.
Jebać ta wszystkie niebezpieczne rasy..
xXx5226 napisał/a:
Czyli kobiecina ma trzymać 60kg bydlaka na 40 kilku metrach i utrzymywać go z emerytury ? Z resztą nie każdy lubi jak mu w mieszkaniu śmierdzi jak w schronisku dla psów.
Czy czasem pępowina ci się w okół szyi nie owinęła przy porodzie? Jesteś zbyt ograniczony żeby zrozumieć co napisałem.
NataliaW napisał/a:
Jebie od ciebier patologia. Wracaj na kase do zabki, a nie sie tu produkujesz biedo materialna i umyslowa xD
To małe gówno to nie pies a koledzy po prostu przyszli walczyć o honor i czystość rasy.
He, dlatego zawsze nosze ze sobą kosę. Nie mam psa, mam kota. Ale gdyby nawet samego mnie zaatakowały to dwa pieski mniej A za kota to uhuhu :d
Powiem tak. Miałem ostatnio podobną sytuację z maltańczykiem. Dwa psy, które szły bez smyczy, sie na niego rzuciły (obok oczywiście właściciel). Szarpnąłem smyczą, mój maltanczyk przeleciał jakieś 3 metry i go chwyciłem w locie. Psy do mnie podleciały i dawaj. A że w kieszeni mam gaz pieprzowy to użyłem. Własciciel do mnie z mordą co ja odpierydalam. Jedna sprawa już była, następna jest za niecałe dwa miesiące, bo mu wybiłem 3 zęby i złamałem nos. Mój adwokat kazał mi sie tłumaczyć że byłem w szoku, bałem się o swoję życie itp. Ogólnie doyebałbym mu ponownie za to zyebanie umysłowe. A, psy mieszańce wielkości mniejszego owczarka niemieckiego.
Stare pudło będzie musiało sobie znaleźć nowego przyjaciela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów