📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
AAaale mi też kurwa hardkory, wielce pierdolone ważniaki w pomarańczowych mundurkach Poldex z żoną, dwójką dzieci, lipną robotą w zakładach cukrowniczych na czarno.. AAaale gangsterzy za dyche, kurwa co by psa zastrzelili i właścicielke włącznie.. To że wasz york czy kurwa inny śmieszny szczur sarenka co wybrała żonka bo sąsiadka ma takiego oj oj..
Na patykach lata jak szczeka szcza i krzykniecie to przestanie wam. A opanujcie taką pyde z instynktem kurwa Janusze z miasta. Opanujcie psa ważącego 50-60kg, żywe kurwa mięso biegnące to pogadamy. Pies babką trzącha jak workiem kartofli, szczur nie żył po jednym kłapnięciu, on reszte się po prostu pastwił, bo lubi.
Jebane ortalionowe pizdeusze z patykiem czy pałką lali psa, pies powinien rozjebać wszystkim gardła za to bicie i uciec. Psa się wychowuje i trzyma na smyczy, tylko i wyłącznie, a puszcza na polu czy w las, tylko kurwa i wyłącznie.
Obie strony winne, koniec tematu.
Na patykach lata jak szczeka szcza i krzykniecie to przestanie wam. A opanujcie taką pyde z instynktem kurwa Janusze z miasta. Opanujcie psa ważącego 50-60kg, żywe kurwa mięso biegnące to pogadamy. Pies babką trzącha jak workiem kartofli, szczur nie żył po jednym kłapnięciu, on reszte się po prostu pastwił, bo lubi.
Jebane ortalionowe pizdeusze z patykiem czy pałką lali psa, pies powinien rozjebać wszystkim gardła za to bicie i uciec. Psa się wychowuje i trzyma na smyczy, tylko i wyłącznie, a puszcza na polu czy w las, tylko kurwa i wyłącznie.
Obie strony winne, koniec tematu.
co z głupia pizdaaaaaaa...bym się rozpisał ale nikt nie czyta więc się nie rozpisze
nie ma niebezpiecznych ras! to mógł być każdy pies! a to, że to nie znowu labrador czy ratlerek to przypadek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów