📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w ogóle szeleszczące ortalionem pojeby żeby być jeszcze bardziej trendy kozakami na osiedlu zamiast kupować agresywne rasy psów powinni kupować kurwa nie wiem, rekiny, smoki, demony...
Cane Corso Italiano. Niebezpieczne zwierzątko w rękach ludzi bez charakteru. Rzadko toleruje inne psy.
zastrzelić właścicielkę
A co za różnica czy tygrys czy duży pies. Każde może zagryźć np. dziecko. Wyjście jest jedno, ale zoofilskie cioty się na to nie zgodzą.
- Nie masz własnego terenu? Nie masz zwierzęcia które może zabić człowieka, choćby uszkodzeniem tętnicy.
- Masz własny teren? Tam sobie je trzymaj. Ale jak ucieknie i kogoś zrani, ty idziesz siedzieć tak, jak to ty byś poranił nożem.
- Dodatkowo, każdy dorosły człowiek ma prawo zastrzelić takie zwierze, gdy zobaczy je w strefie publicznej. Z broni palnej, do której powinien mieć tak łatwy dostęp, jak do siekiery czy piły łańcuchowej.
- Nie masz własnego terenu? Nie masz zwierzęcia które może zabić człowieka, choćby uszkodzeniem tętnicy.
- Masz własny teren? Tam sobie je trzymaj. Ale jak ucieknie i kogoś zrani, ty idziesz siedzieć tak, jak to ty byś poranił nożem.
- Dodatkowo, każdy dorosły człowiek ma prawo zastrzelić takie zwierze, gdy zobaczy je w strefie publicznej. Z broni palnej, do której powinien mieć tak łatwy dostęp, jak do siekiery czy piły łańcuchowej.
To wina właściciela w odpowiendniach rękach ten pies nawet smyczy by nie pociągnął. Babka sił nie ma aby psa utrzymać to po ciul wychodzi. Mój owczarek nie toleruje innych psów ale ja wystarczy że powiem spokój głośniejszym tonem pies kuli uszy do tyłu i idzie dalej.
Dajcie spokój. Prawdziwy pies musi być agresywny, bo jego zadaniem jest pomoc człowiekowi w obronie jego rodziny oraz mienia. Agresywny pies (czyli ten właściwy) może np. rzucić się na włamywacza, co da ci kilka dodatkowych sekund na wyjęcie klamki i zrobienie z włamywacza sera szwajcarskiego (jeśli żyjesz w normalnym kraju, w którym można posiadać broń).
@Emeryt - mam nadzieję, że kiedyś spotkasz agresywnego psa i na własnej skórze dowiesz się co to znaczy, bo z tego co widzę pleciesz jak potłuczony.
PS. Właściwy, czyli jaki ?! Wychowany w sposób taki, że jest agresywny wobec obcych dla niego ludzi, którzy wchodzą do domu ?! Taki pies na ulicy też będzie agresywny. A jak do domu zawita kuzynka, sąsiadka lub ktokolwiek inny z dzieckiem, czy bez dziecka, to wtedy ty i twój super obronny pies macie mocno przeorane.
Psa należy wychować w taki sposób, aby nie był zagrożeniem dla innych, niezależnie od tego jak bardzo nienawidzisz innych i jak wybujałą masz wyobraźnię.
Pomyśl czasem zanim coś napiszesz, chyba, że demencja już cię dopadła.
PS. Właściwy, czyli jaki ?! Wychowany w sposób taki, że jest agresywny wobec obcych dla niego ludzi, którzy wchodzą do domu ?! Taki pies na ulicy też będzie agresywny. A jak do domu zawita kuzynka, sąsiadka lub ktokolwiek inny z dzieckiem, czy bez dziecka, to wtedy ty i twój super obronny pies macie mocno przeorane.
Psa należy wychować w taki sposób, aby nie był zagrożeniem dla innych, niezależnie od tego jak bardzo nienawidzisz innych i jak wybujałą masz wyobraźnię.
Pomyśl czasem zanim coś napiszesz, chyba, że demencja już cię dopadła.
Podejść, odstrzelić psa, potem babę, tyle w temacie.
I nie pierdolcie, że wina tylko właściciela. Bo to tak jakbym jebnął kose pod żebra, a jebane lemingi powiedzą że to wina rodziców... Każde stworzenie ma wrodzone poczucie dobra i zła, instynkt, jeśli jedno z dwóch szwankuje delikwenta się separuje.
I nie pierdolcie, że wina tylko właściciela. Bo to tak jakbym jebnął kose pod żebra, a jebane lemingi powiedzą że to wina rodziców... Każde stworzenie ma wrodzone poczucie dobra i zła, instynkt, jeśli jedno z dwóch szwankuje delikwenta się separuje.
Psy są dobre na smalec! I tylko na to! Sprzedać pieska chinolowi, ten będzie wiedział co robic!
a ja myślałem że kurwie która tak hujowo wychowała psa, gość wyjebał w jaja
ale to ruskie nie tajlandia
choć, sam nie wiem gdzie więcej pojebów
ale to ruskie nie tajlandia
choć, sam nie wiem gdzie więcej pojebów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów