spieszyło im się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebisty as, cofać na pasie do skrętu w lewo i to w przeciwnym kierunku jazdy, aby zdobyć komplet punktów za to kombo powinien jeszcze kierować z miejsca pasażera prowadząc auto sunące się na dachu...
@up
jedna krótka wycieraczka umieszczona centralnie, po drugie wybrzuszenie na obudowie silnika wycieraczki świadczy, że jest to tył pojazdu...jedzie prawidłowo jak na moje...
jedna krótka wycieraczka umieszczona centralnie, po drugie wybrzuszenie na obudowie silnika wycieraczki świadczy, że jest to tył pojazdu...jedzie prawidłowo jak na moje...
A jak dla mnie to koleś tym filmem pokazuje, że to jego wina. Tak zaraz będzie co Ty pierdolisz i tak dalej, nie wiem co to za kraj ale jak słyszysz syrenę czy auto pędzące na ,,bombach'' masz spierdalać na prawy pas czym prędzej i się zatrzymać, a to jest kawałek filmu tylko... a policje słychać dość wyraźnie, pewnie też prędzej słyszał, ale miał wyjebane. A poza tym kierowca jest tłusty, więc chuj mu w zarośnięty zad
Dzedaj87 napisał/a:
zajebisty as, cofać na pasie do skrętu w lewo i to w przeciwnym kierunku jazdy, aby zdobyć komplet punktów za to kombo powinien jeszcze kierować z miejsca pasażera prowadząc auto sunące się na dachu...
Ty tak na serio? od kiedy na przedniej szybie są nitki ogrzewania? od kiedy przed przednią szybą nie ma kokpitu?
Jego wina? Nienormalni? Samochód nawet na sygnale musi zachować szczególną ostrożność, w szczególności przy przejeździe przez skrzyżowanie. Nie można pełnej kurwie wpadać na skrzyżowanie jak gdyby nigdy nic. A kierowca nie ma obowiązku gapienia się non stop w lusterka wsteczne! Było ich słychać, ale nie było widać. Poza tym, gdzie miał "spierdalać"? Na przeciwny pas (dodatkowo podwójna ciągła) na czołówkę? Albo na wysepkę (może jedzie maluchem i nie podjecie pod taki krawężnik), gdzie, z resztą, jest znak pionowy a potem sygnalizator świetlny..
Wina policji ewidentna, koguty nie zwalniają z obowiązku używania mózgu.
Wina policji ewidentna, koguty nie zwalniają z obowiązku używania mózgu.
@Brutal90,
Pierdolisz, w przepisach nie ma słowa o zatrzymywaniu się w celu ustąpienia pojazdowi uprzywilejowanemu,
nie ma też ani słowa o konieczności zjeżdżania na prawy pas.
Pewnie się tego dowiesz jak zrobisz prawko.
Pozdrawiam.
Pierdolisz, w przepisach nie ma słowa o zatrzymywaniu się w celu ustąpienia pojazdowi uprzywilejowanemu,
nie ma też ani słowa o konieczności zjeżdżania na prawy pas.
Pewnie się tego dowiesz jak zrobisz prawko.
Pozdrawiam.
Brutal90 napisał/a:
A jak dla mnie to koleś tym filmem pokazuje, że to jego wina. Tak zaraz będzie co Ty pierdolisz i tak dalej, nie wiem co to za kraj ale jak słyszysz syrenę czy auto pędzące na ,,bombach'' masz spierdalać na prawy pas czym prędzej i się zatrzymać, a to jest kawałek filmu tylko... a policje słychać dość wyraźnie, pewnie też prędzej słyszał, ale miał wyjebane. A poza tym kierowca jest tłusty, więc chuj mu w zarośnięty zad
Co Ty pierdo.isz ? W pierwszych chwilach bardzo trudno jest zlokalizować syrenę a kiedy widzisz już pojazd w lusterku lepiej nie robić gwałtownych manewrów.
Brutal90,
Doświadczony kierowca , już zmienia pas ruchu na skrzyżowaniu.. , poza tym co ty pierdolisz że "masz się zatrzymać". Po prostu gdy widzisz nadjeżdżający pojazd uprzywilejowany to robisz tak aby umożliwić mu przejazd- nie musisz się zatrzymywać.
A co do tego "czyja to wina" to popieram s7r,
Doświadczony kierowca , już zmienia pas ruchu na skrzyżowaniu.. , poza tym co ty pierdolisz że "masz się zatrzymać". Po prostu gdy widzisz nadjeżdżający pojazd uprzywilejowany to robisz tak aby umożliwić mu przejazd- nie musisz się zatrzymywać.
A co do tego "czyja to wina" to popieram s7r,
Jak by mi policja walnęła w auto to wyszedłbym i powiedział : to jak dzwonimy po policje czy się dogadamy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów