18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciastek0302 2014-11-30, 18:14
Hal00x napisał/a:

zawsze zastanawialo mnie czy kierowca karetki może sterować tymi dźwiękami żeby "nakrzyczeć" na niesfornych kierowcow zeby spierdalali z drogi. czy moze robi to pasażer?

zależy czy z pacjentem czy bez i ilu osobowa załoga, ale raczej kierowca steruje sygnałami.

NiedźwiedzioGłowy napisał/a:

Ciekawe jest to, że sygnał w karetce sterowany jest centralnie. Na gps widzą gdzie są korki i włączają sygnał karetki zdalnie (przynajmniej te mocniejsze bity).

gówno prawda, sygnały sterowane są tylko i wyłącznie z karetki
Zgłoś
ellsworth 2014-11-30, 18:56 1
A wystarczyłoby by ci na lewym pasie jechali (a zwłaszcza stali) maksymalnie blisko lewej krawędzi, a ci na prawym pasie maksymalnie blisko prawej krawędzi. Karetka by przejechała środkiem bez opóźnień, a nie tak jak zwykle, ze każdy się nagle obudził, ze karetka jedzie i trzeba środek robić wolny. Ludzie, jak jedziecie osobówkami nie zajmujcie całego pasa ruchu, tylko przy krawędzi prawej lub lewej zależnie który to pas!
Zgłoś
MaczoJuh 2014-11-30, 18:56
w0:53 zajebal w auto
Zgłoś
szymy 2014-11-30, 19:30
MaczoJuh napisał/a:

w0:53 zajebal w auto

Nie zajebał w auto tylko wjechał w dziurę, a właściwie na zapadnięty właz studzienki kanalizacyjnej.
Zgłoś
LikeThis 2014-11-30, 20:14
jak rozumiem kamerka jest włączana na początku każdej akcji ? A więc 39 minut się jebali ? Przecież kurwa dawno mógł zginąć ...
Zgłoś
Sarkos 2014-11-30, 21:13 1
kalium napisał/a:

@swir555 - z tym, że do moich rodziców już jechali. Ponad godzinę w obu przypadkach. Na piechotę mieli 10 minut wolnym krokiem, więc mi nie pierdol.

Bo jakaś kurwa na drugim końcu rejonu wezwała karetkę do bólu głowy trwającego już trzeci dzień. Także japa, internetowy napinaczu.
Zgłoś
astma 2014-11-30, 21:15
jazda przy krawedzi spoko ale niech Ci sie trafi rowerzysta chujek to nie darady.Motocyklisci zazwyczaj lewą strona pasa jezdzą wiec spoko.A tak jak by każdy zachował odstępy i nie podjerzdzał pod zderzak to raz wszyscy ruszaja na jeden but ,dwa masz pole manewru w takiej sytuacji jak w filmie.
Zgłoś
nanab 2014-11-30, 22:28
astma napisał/a:

A tak jak by każdy zachował odstępy i nie podjerzdzał pod zderzak to

To korek nie miał by 50m tylko 5km
Zgłoś
tranzystor 2014-11-30, 22:46
Czym oni jadą, Nysą, Żukiem, czy Lublinem? Przecież to wogóle przyśpieszenia nie ma. Jak ostatnio mnie mijał Sprinter karetka, to przyśpieszał jak niejedna osobówka.
Zgłoś
Takafura 2014-11-30, 23:51
Jak grzecznie wszyscy się rozjeżdżali - przy takim ruchu jednak trzeba kilka sekund aby podjąć skoordynowany z innymi manewr.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony - te filmiki z Rosji mnie trochę wypaczyły
Zgłoś
Krak 2014-12-01, 8:40
Jebane podkarpackie i podkrakowskie rejestracje. W KRK wiochą śmierdzi, że żyć się nie da
Zgłoś
wariat67 2014-12-01, 11:31
Ej a może taki Boguś z M3 zwany Frogiem i inni tego typu kretyni powinni za karę jeździć karetką (omijanie pojazdów i szybka zmiana pasa ruchu opanowana) oczywiście za darmo żeby w tym czasie kierowca mógł sobie z rodziną obiad zjeść.
Zgłoś
exculibrus 2014-12-01, 15:30 3
Ostatnio pojawił się w naszej społeczności przejazd
karetką, ale ten jest imho znacznie ciekawszy.

"Dojazd zespołu P-3 do wypadku w dniu 30 stycznia 2014, do którego doszło na skrzyżowaniu ulic Kobierzyńskiej i Skośnej. Przed nami jedzie PSP i zespół P-2."

lol, to miał być temat
Zgłoś
k................m 2014-12-01, 15:48
Fajna ta żaba na desce. Robi za pilota?
Zgłoś
woofer51 2014-12-01, 15:49
Się jeździło karetką. Inne pizdeczki mogą tylko oglądać filmiki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem