📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Halman napisał/a:
Na sygnale w twerze...*
Tytuł sugeruje wydarzenie z udziałem miłośnika dwóch pedałów, a tu zonk zwykłe wymuszenie przez karetkę (wedle polskich przepisów).
Są tacy ludzie co rodzą się i umierają w Twerze, są tacy co emigrują z wioski, biorą kredyt i wiążą się z tym miastem na całe lata. Jest burmistrz Tweru, radni, lokalne afery i tragedie. No i jesteśmy my co nigdy nie słyszeliśmy o mieścinie a za 2 tygodnie nie będziemy o niej pamiętać...
Ciekawe jak to jest żyć w mieście, na które świat ma wyjebane czy ktoś tam w ogóle jeszcze żyje czy nie. Jest tu ktoś z Garwolina i może mi to uczucie opisać?
Ciekawe jak to jest żyć w mieście, na które świat ma wyjebane czy ktoś tam w ogóle jeszcze żyje czy nie. Jest tu ktoś z Garwolina i może mi to uczucie opisać?
nowynick, nie przesadzaj twer według wiki to ponad 400 tysięcy mieszkańców, coś jak warszawa.
Halman napisał/a:
, nie przesadzaj twer według wiki to ponad 400 tysięcy mieszkańców, coś jak warszawa.
Zależy jak liczysz. Jak tylko rodowici warszawiacy, to góra 40 tysięcy.
nowynick napisał/a:
Jest tu ktoś z Garwolina i może mi to uczucie opisać?
Znałem kiedyś kolesia z Garwolina, nawet spoko, tylko pszczoły hodował, chuj wie po co. Ja bym bardziej porównywał z Białymstokiem, taką perłą wschodu, rzuconą między wieprze.
Prawda DJ Pyza (Mati)?
Więcej na hardzie. Pozdrawiam
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów