📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinien mu zajebać kopa w ten pusty łeb.
Co za niedojda - nawet filmiku na sadola nie potrafi nagrać. Jak nie umie się rzucić pod samochód, to niech chociaż skoczy z wieżowca albo wejdzie na słup wysokiego napięcia i dotknie przewodu.
Aktywiści i tak stwierdza ,że wina kierowcy bo przecież pieszy mógł być ślepy ,głuchy i pierdolnięty na łeb.
Zabił go na śmierć.
U ruskich pieszy ma bezwzględne pierwszeństwo?
U ruskich jest moda na wyłudzanie pieniędzy w ten sposób ładując się pod drogi samochód.Jest nawet ruski film o tym,jak klientka odbiera syna z domu dziecka,tylko po to,żeby tak kosił hajs,bo miał nietypową chorobę genetyczną,chyba bólu nie czuł.Tylko tam polowali jeszcze na typów w S-klasie po wódzie,którzy wracali z barów.Tylko pomyślcie,jakby nie było kamery to z punktu widzenia policjanta,jaka byłaby wasza decyzja?jak potrącenie jest na środku drogi na przejściu.Tylko że to nieważne gdzie,bo pieszy ma pierwszeństwo na pasach,nawet w Rosji chyba.W Polsce od pewnego czasu chyba pieszy ma pierwszeństwo przed pasami.Często jest tak,że przed przejściem stoją dwie stare kurwy i pierdololo dwie godziny,bo każda idzie w inną stronę,a ty w budzie musisz czekać,bo jak przejedziesz złamiesz przepisy i mandat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów