18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
psotny_fiutek 2024-05-16, 15:01 3
qaz123edc napisał/a:

No to fajnie, ale tak o kilkadziesiąt miesięcy za późno. Do końca życia będę się śmiał z waszej fajnopolackiej głupawki

Najlepsi są ci którzy jeszcze do niedawna o niczym innym nie mogli gadać, a teraz na samo wspomnienie palą buraka że dali się zmanipulować jak najtańsza dziwka

Także ten, fajnie że się zorientowałeś, ale postaraj się raz przed szkodą nie być debilem

Nie jestem fainopolakiem, nie obrażaj mnie.

A dawałem przez pierwszy miesiąc 2/3 2022r odruch serca. Bardzo szybko mi przeszło jak zobaczyłem jak sie zacjhowują w Polsce i że dalej nie pozwalają Nam Polakom na ekshumacje ofiar Rzeźi Wołyńskiej., butę i pychę ich polityków w stosunku do Polski i Polaków, ukraińskich milionerów rozbijających się po Polsce samochodami nawet powyżej miliona zł sztuka co sami (wiele razy to widziałem w Lidlu do koszyków NIC nie dawali a robili zakupy za setki złotych opływając w drogie ubrania i złoto) itd.

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
qaz123edc 2024-05-16, 15:05 2
psotny_fiutek napisał/a:

A dawałem przez pierwszy miesiąc 2/3 2020r odruch serca. Bardzo szybko mi przeszło jak zobaczyłem jak sie zacjhowują w Polsce i że dalej nie pozwalają Nam Polakom na ekshumacje ofiar Rzeźi Wołyńskiej., butę i pychę ich polityków w stosunku do Polski i Polaków, ukraińskich milionerów rozbijających się po Polsce samochodami nawet powyżej miliona zł sztuka co sami (wiele razy to widziałem w Lidlu do koszyków NIC nie dawali a robili zakupy za setki złotych opływając w drogie ubrania i złoto) itd.

Ok, niech i tak będzie, ale jednak brałeś udział w najbardziej żałośnie fajnopolackim odruchu w historii tego kraju, a było takich kilka. Szacunek za umiejętność przyznania się do błędu, rzadka przypadłość w dzisiejszych czasach. Większość nadal się oszukuje.

A wiesz co jest najzabawniejsze. Za takie wpisy jeszcze 1,5 roku temu wszyscy wyzywaliby cię od onuc, dostałbyś bana, a jakiś nadgorliwy fajnopolacki husarz by cię zgłosił na bagiety.

Większość Polaków zdaje się być skończonymi debilami nawet po szkodzie.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-05-16, 15:15 2
psotny_fiutek napisał/a:

A dawałem przez pierwszy miesiąc 2/3 2022r odruch serca. Bardzo szybko mi przeszło jak zobaczyłem jak sie zacjhowują w Polsce i że dalej nie pozwalają Nam Polakom na ekshumacje ofiar Rzeźi Wołyńskiej., butę i pychę ich polityków w stosunku do Polski i Polaków, ukraińskich milionerów rozbijających się po Polsce samochodami nawet powyżej miliona zł sztuka co sami (wiele razy to widziałem w Lidlu do koszyków NIC nie dawali a robili zakupy za setki złotych opływając w drogie ubrania i złoto) itd.

Standardowy przekaz ruskiej trolerni powielany przez pożydecznych debili w całym polskim internecie od dwóch lat: Chciałem dobrze, dawałem z serca, ale otworzyłem oczy jak oni, niewidzięczni chuje opływający w dostatki za nasze pieniądze nawet za Wołyń nie przeprosili.

Słabo się starasz.

qaz123edc napisał/a:

I czego udajesz Polaka, ukraiński gównobocie z kilkumiesięcznym kontem?
Co tu się w ogóle odpierdala, gdzie jest moderacja? Przecież 80% ruchu na tej stronie robią ukraińskie gównoboty z kontami po lutym 22

Chwała ci, o czujny tropicielu banderowskiej agentury!

Obsesja na punkcie stażu konta wskazuje na chujowość życia w realu. Wiesz o tym?
Zgłoś
qaz123edc 2024-05-16, 15:34 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Standardowy przekaz ruskiej trolerni powielany przez pożydecznych debili w całym polskim internecie od dwóch lat: Chciałem dobrze, dawałem z serca, ale otworzyłem oczy jak oni, niewidzięczni ch*je opływający w dostatki za nasze pieniądze nawet za Wołyń nie przeprosili.
Słabo się starasz.
Chwała ci, o czujny tropicielu banderowskiej agentury!
Obsesja na punkcie stażu konta wskazuje na ch*jowość życia w realu. Wiesz o tym?

Te, bocik, ale jak chcesz coś powiedzieć to musisz wyciągnąć banderowskie prącie z mordy bo nic nie idzie z tego bełkotu zrozumieć

Aha i jeszcze jedno, prawie zapomniałem - nie udawaj Polaka, ukraińśki gównobocie z kilkumiesięcznym kontem.

PS Im bardziej wpierdol zbieracie, tym więcej męczycie na forum
Zgłoś
SzataNbardzoZłY 2024-05-16, 15:52 1
psotny_fiutek napisał/a:

To co by im tu teraz dać w darze? Na początku wojny w Lidlu do koszyka wrzucałem makaron i konserwy dla nich.... Naiwny byłe, tak teraz już wiem...
No ale niestety koksu im nie dam bo drogi i zresztą '' wolontariusze'' (jebane złodzieje ) opierdolą koks zanim na front trafi jak opierdalaja 50-60 % darów (Dane USA) Dlatego właśnie USA po własnym śledztwie, wstrzymała finansowanie ukrainy na 6 miesiecy.
Ach ci amerykanie, pewnie z rozkazu Putina działali...
Bo gdzież by uczciwi ukraińcy własnych braci w okopach, okradali, no gdzież by !

Jak tego Radka nieznoszę, to pamiętam jak powiedział ile miliardów byście nie dali Ukrainie to wszystko rozkradną. Fakt
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-05-16, 15:53
qaz123edc napisał/a:

Te, bocik, ale jak chcesz coś powiedzieć to musisz wyciągnąć banderowskie prącie z mordy bo nic nie idzie z tego bełkotu zrozumieć
Aha i jeszcze jedno, prawie zapomniałem - nie udawaj Polaka, ukraińśki gównobocie z kilkumiesięcznym kontem.
PS Im bardziej wpierdol zbieracie, tym więcej męczycie na forum

Zajrzałem na twój profil. Kilka lat temu pisałeś mądrzejsze komentarze, a teraz na poziomie 12-latka. Albo coś ci się stało w głowę, albo jesteś gówniarzem, który ukradł, ewentualnie kupił czyjeś konto. Mam rację?
Zgłoś
qaz123edc 2024-05-16, 16:25
TwójCzarnyPan napisał/a:

Zajrzałem na twój profil. Kilka lat temu pisałeś mądrzejsze komentarze, a teraz na poziomie 12-latka. Albo coś ci się stało w głowę, albo jesteś gówniarzem, który ukradł, ewentualnie kupił czyjeś konto. Mam rację?

Przecież ty nawet nie masz matury mieciu XD
Zgłoś
SkoPio1 2024-05-16, 16:34
Spec122 napisał/a:

to napewno.,

Jesteś członkiem
Goralnevolku?
Pewnie dumnym?

Wy nie wiecie, ale normalni wiedzą, że „napewny” są nielegalne.
No i te twoje prostackie insynuacje tępej rosyjskiej propagandy - coś na pewno, ale nie wiesz.
Zamelduj swojemu oficerowi, że tu już jesteś spalony i nikt normalny cię nie weźmie za Polaka.
;>
Zgłoś
barniak 2024-05-16, 20:15
Spec122 napisał/a:

I co prawda czy fake? Ktoś by był na tyle głupi żeby taki numer robić ?Niesądze , chyba tylko onucowa propaganda to napewno., ale kto to wie.

Gość myślał że nie jest jeszcze na antenie.
Zgłoś
majeńka 2024-05-16, 20:51
Spec122 napisał/a:

I co prawda czy fake? Ktoś by był na tyle głupi żeby taki numer robić ?Niesądze , chyba tylko onucowa propaganda to napewno., ale kto to wie.

Zdarzają się ludzie tacy głupi, i filmiki chodzą potem po Internetach. Ale w tym wypadku, nie wierzę: mamy zalew ordynarnych fejków, tak więc jest 0.1% szansy że zdarzenie prawdziwe, 99.9% że dzieło radzieckiej sztuki kinematograficznej.

TwójCzarnyPan napisał/a:

Obsesja na punkcie stażu konta wskazuje na chujowość życia w realu. Wiesz o tym?

Akurat wiek jego konta wiele mówi: w latach 2010-12 jego firma przeprowadziła wielką akcję zakładania kont na wszelkich dostępnych portalach, właśnie dlatego że bardzo często (Wikipedia, Sadol, itd) stare konto ma większe uprawnienia. Jak popatrzysz na konta onuc, większość była założona akurat wtedy. Starają się też by te konta nie były zupełnie nieaktywne.

TwójCzarnyPan napisał/a:

Pracownicy firmy przychodzą i odchodzą, zaś konta należą do firmy. Przedtem ktoś inny to konto prowadził. Masz właśnie kolejny przykład jak to wygląda.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
UnderCloud 2024-05-16, 21:05 1
Veni_Vidi napisał/a:

Pomoc ukrainie. Każdy dał to co miał

Ja nie dałem nic i jestem z tego dumny. Ale mogę dać kopa na rozpęd.
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-05-16, 21:29
Kurwa obrońcy ukrów się znaleźli!!! Wypierdalać mi z Polski i walczyć o swój skrawek ziemi! My nie pójdziemy ginąć za was! Ps słowo ,, wypierdalać" nie jest skierowane do Polaków. Pozdrawiam.

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
minions 2024-05-17, 10:54 3
qaz123edc napisał/a:

No to fajnie, ale tak o kilkadziesiąt miesięcy za późno. Do końca życia będę się śmiał z waszej fajnopolackiej głupawki
Najlepsi są ci którzy jeszcze do niedawna o niczym innym nie mogli gadać, a teraz na samo wspomnienie palą buraka że dali się zmanipulować jak najtańsza dziwka
Także ten, fajnie że się zorientowałeś, ale postaraj się raz przed szkodą nie być debilem
I czego udajesz Polaka, ukraiński gównobocie z kilkumiesięcznym kontem?
Co tu się w ogóle odpierdala, gdzie jest moderacja? Przecież 80% ruchu na tej stronie robią ukraińskie gównoboty z kontami po lutym 22

Nie pierdol, ty wszędzie widzisz Ukraińców, nie otwieraj pralki. Męczy mnie ta sowiecka nagonka. Wcześniej Polacy za granicą byli podludźmi. Tylko na nich się narzekało, jak to piją, kradną, nie pomagają tylko szkodzą sobie nawzajem. I polski język to było passe i chujnia. A teraz to samo z ukraińcami. W koło kurwa Macieju. Pojebani jesteście i tyle. Ludzie jak ludzie, połowa zjebana, połowa zacna. Wśród moich sąsiadów nie ma Ukraińców a i tak jeden mi ukradł wkrętarkę a drugi wyłudził 1500 zł na drewno którego nie dostarczył. I co? Mam pierdolić farmazony o sąsiadach? No chuj w dupę parchom wszystkich narodowości. Aha, i murzynom z pontonów.

Lets Burn!
Zgłoś
spoon17 2024-05-17, 21:21
ja dałem chuja
Zgłoś
BigLebovsky 2024-05-17, 21:47
Coś turbiny nie widać z jego wysrywami o ukrach.

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów