18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Janko 2024-05-16, 12:17 10
Jak oni cały czas na koksie napierdalają to się nie ma co dziwić że takie kurestwo u nich jest
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-05-16, 12:23 44
Pomoc ukrainie. Każdy dał to co miał
Zgłoś
Spec122 2024-05-16, 12:38 8
I co prawda czy fake? Ktoś by był na tyle głupi żeby taki numer robić ?Niesądze , chyba tylko onucowa propaganda to napewno., ale kto to wie.

Nie wiem
Zgłoś
wrzesin602 2024-05-16, 12:38 20
Piękna Ukrainka taka fajna lewacka pierdolone Polaczki myślą że im pomagają ale to jest żałosne kiedy przyjdą po ich żony i dzieci żeby je wyrżnąć
Zgłoś
Janko 2024-05-16, 12:54 12
wrzesin602 napisał/a:

Piękna Ukrainka taka fajna lewacka pierdolone Polaczki myślą że im pomagają ale to jest żałosne kiedy przyjdą po ich żony i dzieci żeby je wyrżnąć

Niestety ale historia lubi się powtarzać
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-05-16, 13:50 26
To co by im tu teraz dać w darze? Na początku wojny w Lidlu do koszyka wrzucałem makaron i konserwy dla nich.... Naiwny byłe, tak teraz już wiem...

No ale niestety koksu im nie dam bo drogi i zresztą '' wolontariusze'' (jebane złodzieje ) opierdolą koks zanim na front trafi jak opierdalaja 50-60 % darów (Dane USA) Dlatego właśnie USA po własnym śledztwie, wstrzymała finansowanie ukrainy na 6 miesiecy.

Ach ci amerykanie, pewnie z rozkazu Putina działali...

Bo gdzież by uczciwi ukraińcy własnych braci w okopach, okradali, no gdzież by !

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-05-16, 14:00 8
Slava kokainie, koksiorom upainskim slava
Zgłoś
wtyu 2024-05-16, 14:19 6
Wygląda na fejka, nie można być aż tak głupim
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-05-16, 14:24 6
Kto dragów w życiu nie próbował, niech pierwszy rzuci kamieniem.
A, zapomniałem, że tu same dzieci siedzą. Jeszcze wszystko przed wami.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-05-16, 14:28 4
Spec122 napisał/a:

I co prawda czy fake? Ktoś by był na tyle głupi żeby taki numer robić ?Niesądze , chyba tylko onucowa propaganda to napewno., ale kto to wie.

Przecież Ukraińcy to są taka Amo pierdolnięcie jak kałmucy i reszta kacapstanu, to ta sama krew.
Zgłoś
Bmwf10520 2024-05-16, 14:30 2
Spec122 napisał/a:

ordynarny fejk,lata takich po sieci dużo np z celebrytami z holiłuda
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-05-16, 14:35 4
wrzesin602 napisał/a:

Na razie to kobiet przyjechało do Polski więcej. Wiele z nich to wdowy bo mąż zginął na froncie. A wy debile zamiast brać i ruchać, pierdolicie w kółko o banderowcach z widłami.
Wy już nawet przegrywy nie jesteście, ale zwykłe ludzkie odpady.
Zgłoś
qaz123edc 2024-05-16, 14:48 5
psotny_fiutek napisał/a:

To co by im tu teraz dać w darze? Na początku wojny w Lidlu do koszyka wrzucałem makaron i konserwy dla nich.... Naiwny byłe, tak teraz już wiem... !

No to fajnie, ale tak o kilkadziesiąt miesięcy za późno. Do końca życia będę się śmiał z waszej fajnopolackiej głupawki

Najlepsi są ci którzy jeszcze do niedawna o niczym innym nie mogli gadać, a teraz na samo wspomnienie palą buraka że dali się zmanipulować jak najtańsza dziwka

Także ten, fajnie że się zorientowałeś, ale postaraj się raz przed szkodą nie być debilem

TwójCzarnyPan napisał/a:

Na razie to kobiet przyjechało do Polski więcej. Wiele z nich to wdowy bo mąż zginął na froncie. A wy debile zamiast brać i r*chać, pie**olicie w kółko o banderowcach z widłami.
Wy już nawet przegrywy nie jesteście, ale zwykłe ludzkie odpady.

I czego udajesz Polaka, ukraiński gównobocie z kilkumiesięcznym kontem?

Co tu się w ogóle odpierdala, gdzie jest moderacja? Przecież 80% ruchu na tej stronie robią ukraińskie gównoboty z kontami po lutym 22
Zgłoś
marianer7 2024-05-16, 14:58 3
zobaczycie jak ukraincy sie nauczycli polski system oszukiwac , ponabieraja 800+ , mopsy inne zapomogi , mieskznie za darmo, a na koniec polska emerytura. Na ukrainie wystarczy dobrze zaplacic i kazdy papier dostaniewsz z wpisem do systemu. Pracowałęm z ukrainem 60+ co byl celnikiem kiedys na ukrainie , to sie chwalil ze córce za 30 tys dolaow studia załatwił a teraz pracuje w belgi na jakims urzedniczym stanowisku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów