No ale niestety koksu im nie dam bo drogi i zresztą '' wolontariusze'' (jebane złodzieje ) opierdolą koks zanim na front trafi jak opierdalaja 50-60 % darów (Dane USA) Dlatego właśnie USA po własnym śledztwie, wstrzymała finansowanie ukrainy na 6 miesiecy.
Ach ci amerykanie, pewnie z rozkazu Putina działali...
Bo gdzież by uczciwi ukraińcy własnych braci w okopach, okradali, no gdzież by !
I co prawda czy fake? Ktoś by był na tyle głupi żeby taki numer robić ?Niesądze , chyba tylko onucowa propaganda to napewno., ale kto to wie.
ordynarny fejk,lata takich po sieci dużo np z celebrytami z holiłuda
Piękna Ukrainka taka fajna lewacka pierdolone Polaczki myślą że im pomagają ale to jest żałosne kiedy przyjdą po ich żony i dzieci żeby je wyrżnąć
Na razie to kobiet przyjechało do Polski więcej. Wiele z nich to wdowy bo mąż zginął na froncie. A wy debile zamiast brać i ruchać, pierdolicie w kółko o banderowcach z widłami.
Wy już nawet przegrywy nie jesteście, ale zwykłe ludzkie odpady.
To co by im tu teraz dać w darze? Na początku wojny w Lidlu do koszyka wrzucałem makaron i konserwy dla nich.... Naiwny byłe, tak teraz już wiem... !
No to fajnie, ale tak o kilkadziesiąt miesięcy za późno. Do końca życia będę się śmiał z waszej fajnopolackiej głupawki
Najlepsi są ci którzy jeszcze do niedawna o niczym innym nie mogli gadać, a teraz na samo wspomnienie palą buraka że dali się zmanipulować jak najtańsza dziwka
Także ten, fajnie że się zorientowałeś, ale postaraj się raz przed szkodą nie być debilem
Na razie to kobiet przyjechało do Polski więcej. Wiele z nich to wdowy bo mąż zginął na froncie. A wy debile zamiast brać i r*chać, pie**olicie w kółko o banderowcach z widłami.
Wy już nawet przegrywy nie jesteście, ale zwykłe ludzkie odpady.
I czego udajesz Polaka, ukraiński gównobocie z kilkumiesięcznym kontem?
Co tu się w ogóle odpierdala, gdzie jest moderacja? Przecież 80% ruchu na tej stronie robią ukraińskie gównoboty z kontami po lutym 22
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów