📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No i git. Jak coś działa i odpowiada na potrzeby to wcale nie jest głupie.
Na chuj dziadkowi kosiarka, jak za zaoszczędzone pieniądze porucha z jakiegoś portalu sex workerek, wasze koleżanki z gimnazjum.
Na chuj dziadkowi kosiarka, jak za zaoszczędzone pieniądze porucha z jakiegoś portalu sex workerek, wasze koleżanki z gimnazjum.
Wygląda to jak trawnik przy co drugim domu postawionym w ostatnich w dwóch trzech latach w mojej okolicy. Placu/ogrodu tyle, że z okna najszczysz sąsiadowi przez jego okno a ok nawet łap nie rozprostuje.
Srik tok i wszystko jasne.
Ja pierdole.. Połowa tej niby mądrej cywilizacji to w ciągu roku znika bez elektroniki i maszyn. Chuj im w dupe.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów