Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
E................e 2009-07-11, 13:35
chce ten obiektyw ! ale z mocowaniem do Nikona
Zgłoś
i................e 2009-07-11, 13:55
"Czy potrafisz go odnaleźć?" Chyba tak ale nie był bym obiektywny
Zgłoś
ogorbtw 2009-07-11, 13:57 4
łatwo było, a znając sadistica laska i tak pewnie ma fiuta...
Zgłoś
swierzaq 2009-07-11, 15:42
aexalven ty pewnie wolisz lizac deske? ;]
Zgłoś
Cnx 2009-07-11, 15:46 1
Gdzie jest ten obiektyw ?? Juz 10 minut szukam
Zgłoś
OL3K 2009-07-11, 16:14
wssze co zobaczyłem cycuszki fajniutkie ... dopiero po dłuższej chwili obiektyw xD
Zgłoś
DMN 2009-07-11, 16:42
A mnie tam bawią rzeczy typu 'jeśli to/tamto/sramto zobaczyłeś najpierw to mamy dla ciebie złą wiadomość' itp. itd. Bo jak kurwa można coś zauważyć pierwsze/drugie/sto pięćdziesiąte jak obrazek jest w rozdzielczości 800x640...
Zgłoś
CJ 2009-07-11, 16:42
ja widze dwa obiektywy hmmm
Zgłoś
d................x 2009-07-12, 12:04 1
A gdzie jest murzyn?
Zgłoś
M................r 2009-07-12, 17:14
Nie mogę znaleźć tego obiektywu, może mi ktoś pomóc?
Zgłoś
D................r 2009-07-12, 17:43
aexalven napisał/a:

Obiektyw mógłby być czarny.
Cycki zauważyłem dopiero później, są obleśnie duże, oczami czasu już widzę te cycki tzw. podkolanówki

Spoglądam i rzec muszę... musi być zgrabna
a cycuszki są bardzo bardzo
Dopóki nie ma podkolanówek nie będę narzekał

Pieprzyć obiektyw są ciekawsze rzeczy na świecie
PS: Obiektywnie ujęcie na obiektyw jest dobre
Zgłoś
m................t 2009-07-12, 19:11 1
ahahahhahaha, za 10 lat bedzie je sobie na plecy zarzucala jak bedzie myla podlogi
Zgłoś
igorrrr 2009-07-13, 3:46
Nawet dwa! ... i coś szarego poniżej.
Zgłoś
cronoseek 2009-07-13, 9:55
maciejpiet napisał/a:

ahahahhahaha, za 10 lat bedzie je sobie na plecy zarzucala jak bedzie myla podlogi

co w tej chwili nie zmienia faktu ze są zajebiste:D i dlaczego zakładacie najgorsze?? Znam 40stki z takimi cycami ze 18stolatki się oglądają
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów