Piękna akcja na ulicach stolicy Chorwacji. Jak się okazuje, debilizm połączony z wandalizmem można zwalczać także w fajny sposób.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiss the gays i dear jew no to chyba kogoś nieźle pojebało
Pomysłowe, bardzo pomysłowe. Masz tego więcej?
Cóż za obrzydliwe akty chuligaństwa które zakrywają najczystsze i najszczersze słowa
DUST DEVIL napisał/a:
Cóż za obrzydliwe akty chuligaństwa które zakrywają najczystsze i najszczersze słowa
jak rozumiem, "Motherfucker" to coś, co ci mocno pasuje
Oczami wyobraźni już widzę jak jakiś kibol Dynama Zagrzeb dopada ciotę majstrującą przy napisach "kill the gays"
E tam, akcje na murach z Łodzi dużo lepsze.
wszystko fajnie tylko nie pojmuję co mieli w czerepach kiedy przerabiali te napisy "kill" na "kiss" i "die" na "dear"...
To przerób cwaniaczku to:
Pierdol się!
Jebać czarnuchów!
Zajebać pedałów!
Żydzi do gazu!
Biała rasa- Rasa Panów!
Pierdol się!
Jebać czarnuchów!
Zajebać pedałów!
Żydzi do gazu!
Biała rasa- Rasa Panów!
Ale gówno.
Kojarzy mi się to z adminami
Kojarzy mi się to z adminami
pewnie jakaś idiotyczna pro europejska akcja na rzecz działania z rasizmem, homofobią, antysemityzmem, nienawiścią rasową itd itd
a! Dobrze ze to tylko plakaty, które można zerwać i przywrócić pierwowzór
a! Dobrze ze to tylko plakaty, które można zerwać i przywrócić pierwowzór
Ci co dali piwa na ten temat chyba nie do końca znają język angielski.
Idiots...Idiots everywhere.
Idiots...Idiots everywhere.
kustoszpan napisał/a:
Trzeba wyciąć trochę więcej literek, ale da się.To przerób cwaniaczku to:
Pierdol się!
Jebać czarnuchów!
Zajebać pedałów!
Żydzi do gazu!
Biała rasa- Rasa Panów!
Cytat:
Prześpij się!Pierdol się!
Cytat:
Jechać maluchem!Jebać czarnuchów!
Cytat:
Zaczekać na nów!Zajebać pedałów!
Cytat:
Życzę bogactwa!Żydzi do gazu!
Cytat:
Opadła rosa – Proszę Panów!Biała rasa- Rasa Panów!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów