📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kubol napisał/a:
Na chuj dwa niemal takie same filmy?
Powinni dać trzeci bo dalej nie rozumiesz
Kurna szkoda ze nie widac sladu ktory po sobie zostawila.
Nawet chyba sie usmiecha
Nawet chyba sie usmiecha
Jakiego zaklęcia użył ochroniarz, by przekonać babę do leżenia plackiem?
Są cycki jest piwo....
Nie wiem co ona zrobiła, możliwe, że coś niemoralnego, ale tych trzech kutasów, którzy zostawili ją na śmierć i to stado, które potem wyszło złapać się za głowy, a którym niestety szare komórki wyparowały zamiast alkoholu, oni wszyscy czuli się lepsi od tej kobiety, dlatego pozwolili jej umrzeć. A my oglądamy tutaj filmiki z murzynami i kiedy czytam komentarze pod nimi to się zastanawiam czy bycie białym na serio tak podnosi wartość człowieka? No jak nic innego podnieść jej nie może... Dramat, ludzie to kurwy i złodzieje i kiedy oglądam ten filmik i widzę tych ludzi, którzy postanowili kogoś ukarać to myślę sobie, że chyba wolałabym być kurwą.
Najlepsze, że auto zmieniało już pas i pewnie by nie trafiło w kobietę co leży, ale ludzie wbiegli na drogę to kierowca odbił w lewo, no chcieli pomóc a wyszło jak widać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów