Na Wielki Meczet w Mekce runął dźwig. Zginęło ponad stu muzułmanów. Na szczęście ofiar w ludziach na razie nie odnotowano
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
A w kozach?
a dźwig? wykazał tyle zdrowego rozsądku! był bardziej ludzki niż ci których rozjebał na krwawą miazgę.
TB303 napisał/a:
Chuju! Ja myślałem, że to się naprawdę wydarzyło
Bo się wydarzyło sadistic.pl/w-mekce-allah-przykurwil-w-wiernych-vt378164.htm
krakenwmajtach napisał/a:
A w kozach?
muzułmańska płeć przeciwna nie ma wstępu do meczetu w mekce
Ośrodek monitorowania zachowań rasistowskich i ksenofobicznych w Białymstoku już po Ciebie idzie, doniosą Twojemu szefowi, a jeśli sam jesteś sobie szefem, to na policję, do prokuratury, ZUSu, urzędu skarbowego, UKSu, PIP-u, sanepidu, itp
@up i teściowej powiedzą 3:
@up na czasie. Czepiaj się sutów.
@lysout czapla! W Arabii nie ma żurawi.
@lysout czapla! W Arabii nie ma żurawi.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów