18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Na wszystkim można zarobić
miczel1 • 2013-03-20, 15:56
Nie wiem czy było i czy ktoś z was widział a może i już kupił te jego wypociny.
To tylko Polska i tu można wszystko
Czyli jak dorobić sie na żonie,biednym dziecku i wysokim kocyku

Jak dla mnie powinien zadyndać obok niej na szubienicy
wydawca jest SE koszt to 14,99zł
Zapraszamy do zakupu
Zgłoś
Dies__Irae 2013-03-20, 20:06
Cóż, to więcej mówi nie o Bartoszu W, ani nawet o Super Ekspresie, ale o tych skretyniałych pojebach kupujących ten szmatławiec. Najgorsze, że te zjeby mają takie samo prawo głosu jak profesor habilitowany...
Zgłoś
Biker50 2013-03-20, 20:09 3
miczel1 napisał/a:

Czyli jak dorobić sie na żonie,biednym dziecku i wysokim kocyku

Dlatego właśnie przeglądam Sadistica!! TU zawsze można coś nowego się dowiedzieć i zgłębić swoją wiedzę.

Wysoki kocyk musi być przejebany!! Już ze śliskiego dzieci się wymykają na glebę. Z wysokiego to "hyc o podłogę dziecko kuwa bęc"
Zgłoś
miskolargol 2013-03-20, 20:11 1
prawda jest taka ze chuj komu do tego.
nie chcesz nie kupuj.Sa rzeczy na ktore czlowiek nie ma wplywu chocby sie zesral i tak np. samo istnienie justyny biber nie powinno miec miejsca,a ma.Nic nie poradzisz ,wiec nawet sie nie spinaj.Czlon im wszystkim w odbyt.Wisniewscy,wasniewscy,papiez,smolensc i inne badziewia.
stay cool and listen to Iron Fuckin Maiden!!2!! minutes!!..!!
Zgłoś
Okash 2013-03-20, 20:16
prawdziwe instynkty celebryty!
nie daje o sobie zapomnieć i chce próbować dorównać sławą konkurencji [swojej popularniejszej żonie].

jebany ma parcie na szkło, niedługo zobaczymy go w 'na wspólnej' albo w innym tanecznym gównie.
pokazanie dziecka na okładce to szczyt bezczelnosci... [a może hołd za dorobienie sie?]
Zgłoś
ellsworth 2013-03-20, 20:18
Trudno mieć do niego pretensję, że bierze kasę, jak mu pod nos podtykają. To raczej tym wszystkim hienom, które kupują takie rzeczy i nakręcają rynek, należy się potępienie.
Zgłoś
abdul 2013-03-20, 20:18
wszyscy wiedza, jak bylo. byl nawet o tym wierszyk
Zgłoś
k................z 2013-03-20, 20:21 1
słaby fejk a wy się daliście tak łatwo sprowokować, nawet jeśli na niczym się nie znacie to przynajmniejz czystego sceptycyzmu byście w to nie uwierzyli,
nawet dla laika widać tu kiepską amatorszczyzne, po pierwsze brak jakiegokolwiek światłocienia widać na kilometr dlatego od razu się przyglądnąłem wyciągnąć jeszcze kilka "kwiatków". mówiac światłocień mam na myśli refleksy na okładce (na pewno nie mat, to nie jest luksusowy wydawca) brak różnicy tonalnej między okładką a grzbietem-który w ogóle jest totalnie spartolony, ma grubość nanometra (tak jak okładka) i w dodatku źle przycięty bo wystaje, za to u dołu rozmazana krawędź.
tak na koniec naziwsko i wizerunek katarzyny w. jest chroniony przed jakąkolwiek publikacją
Zgłoś
abdul 2013-03-20, 20:26 2
@up ta? se.pl/wydarzenia/kraj/pamietniki-bartka-wasniewskiego-z-poruszajacymi-...
Zgłoś
PYTHON 2013-03-20, 20:29 1
thebill prawda jest taka że jak pozwolimy tej patologi robić co chcą to nas zagryzą szybciej niż nam się wydaje. Poważnym błędem jest myślenie ze skoro samemu nie jestem w stanie nic zrobić to trzeba sobie odpuścić bo może być wielu którzy myślą podobnie. Dlatego wzywam was rodacy do pomocy. POMOŻECIE MI? sam ich wszystkich nie zabije ich jest zbyt wielu.
Zgłoś
ASAKKU 2013-03-20, 20:30 1
Jakiej szubienicy??? Ktoś by musiał to stawiać, drzewo marnować... A nie lepiej tak mu betonowe kapcie sprawić i do Wisły... (jak za płytka to do basenu w Ciechocinku)
Zgłoś
miczel1 2013-03-20, 20:32
kokroucz

Kolega idzie do kiosku poczyta bo jutro bede pytał na wyrywki
Przecież nie kupie tego gówna tylko po to by zdjecie było ładniejsze
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-03-20, 20:36 1
jestem za wyjebaniem tego tematu!
Zgłoś
Siwy5 2013-03-20, 20:40
Pierdolicie wywody nad czymś co nie jest tego warte. Tylko reklamę robicie, im większy raban tym większy dochód dla frajerów. Możecie to wyjebać jak dla mnie
Zgłoś
gin 2013-03-20, 20:46
Koniec Świata napisał/a:

Śmierdzi fejkiem.

Kasia W. to niezła dupa. Szkoda tylko że nienormalna.

Też bym ją ruchał
Zgłoś
K................a 2013-03-20, 20:56 1
gin napisał/a:

Też bym ją ruchał

Ja czekam na Playboya z rozkładówką, na której Kasia pokazuje swojego penisa i cycki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem