18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Na zachodzie bez zmian
pazuzu • 2018-03-08, 9:05
Dziś przeczytałem w necie takie to news:

"Precedensowy wyrok. Grzywna za seksizm w przestrzeni publicznej w Belgii"

Trzy tysiące euro grzywny - taką karę wymierzył belgijski sąd mężczyźnie za publiczne wygłaszanie seksistowskich uwag - poinformowały tamtejsze media. Tym samym po raz pierwszy zastosowano przyjęte w 2014 roku prawo przeciw werbalnemu molestowaniu
W 2016 roku mężczyzna został zatrzymany przez patrol za naruszenie przepisów drogowych. Jego reakcja była szczególnie obraźliwa wobec funkcjonariuszki i wiązała się z jej płcią. Zatrzymany radził policjantce m.in. by znalazła sobie odpowiednią dla kobiety pracę, np. w banku."

Niedługo będzie strach powiedzieć kobiecie że ładnie wygląda bo Cie oskarży o gwałt
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Thesherk 2018-03-08, 13:30
@Velture
Wypizdów pod Wrocławiem?
Jelcz czy Trzebnica?
Zgłoś
hellbwoi 2018-03-08, 13:44 3
pazuzu napisał/a:

Niedługo będzie strach powiedzieć kobiecie że ładnie wygląda bo Cie oskarży o gwałt

God Bless America - polecam fajna komedia, koleś stracił pracę bo pożyczył sekretarce książki i ta oskarżyła go o molestowanie. Później jest tylko lepiej.

Zgłoś
kamuha 2018-03-08, 18:58
pazuzu napisał/a:

"Precedensowy wyrok. Grzywna za seksizm w przestrzeni publicznej w Belgii"

Trzy tysiące euro grzywny - taką karę wymierzył belgijski sąd mężczyźnie za publiczne wygłaszanie seksistowskich uwag -

jak by pokazał jej kolbę bez wchodzenia w dyskusję to dostałby maksymalnie 300 euro za ekshibicjonizm.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-03-08, 19:50
w Polsce działa, lub na pewno za PO działało prawo wstecz,
więc my wszyscy, którzy piszemy kobiety do kuchni
poniesiemy za to konsekwencje
kurwa no nie, zupa za słona idę wpierdolić mojej babie
Zgłoś
Lizodup 2018-03-09, 12:46
zwywarki do kuchni!!!!
Zgłoś
Maślak 2018-03-09, 17:44
@hellbwoi
Nawet nie wiesz ile tego filmu szukałem, dzięki!
Zgłoś
hellbwoi 2018-03-09, 21:47
Maślak napisał/a:

@hellbwoi
Nawet nie wiesz ile tego filmu szukałem, dzięki!

nie ma za co
Zgłoś
sumka 2018-03-11, 1:10 1
Velture napisał/a:

Ludzie się zrobili tak niesamowicie delikatni i wrażliwi na wszystko, że głowa mała.
Wszyscy wrażliwi jak pierdolone 5 letnie dziewczynki.

Zawiodę Cię ale to niestety nie wszyscy zrobili się wrażliwi tylko sporo dzieci twojego pokroju przez między innymi braki intelektualne i internet stali się mega chamscy bo otaczają się tylko innymi "geniuszami" i wydaje im się że takie zachowanie jest normalne i to co kiedyś było nie do pomyślenia choćby jak żart o jebaniu wśród kobiet uważane jest przez co niektórych za normalne. No i teraz jest problem bo głębokie przeświadczenie że tego typu chamstwo jest normalne i to że zazwyczaj są to pizdeczki internetowe które się zapomniały że nagle nie są anonimowi powoduje że nie możesz kulturalnie wstać i wyjebać mu w ryj bo pierwszy poleci do sądu więc co niektórzy w swojej bezradności idą do sądu lub na skargę takie czasy.
Zgłoś
Tyreuspl 2018-03-14, 15:35
poligon6 napisał/a:

Dlatego lepiej zatrudniac Ukrainki, niz jakies niedojebane Polki-cwaniaczki. Przyłazi do roboty 8:20 wyłazi 15:40 w miedzyczasie 3 przerwy na fajke, przerwa obiadowa, oblukanie fejsa, allegro. a klient wkurwiony czeka drugi dzień na prosta odpowiedx na maila. Goścówa wyjebana zatrudniona Ukrainka, zapierdala jak mały samochodzik przez agencje pracy, klienci zadowoleni.

Dokładnie, mało tego, większość jeszcze na czworaka pod biurko wejdzie, bez majtek przyjdzie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem