📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie doznał jakiś większych obrażeń ?
tak sie konczy odejmowanie gazu w zakrecie ;] nie piszcie nic o shimmy. trzymal by plynnie gaz to by dal rade, ale zamknal przepustnice
henson napisał/a:
01:01 Biedakowi browary się w plecaku roztrzaskały
Obawiam się że słowo "bukłak" kojarzysz tylko z baniakiem piwa, a plecak to ziomek z dobrym dojściem (zagadka?).
@hajen
Czasem wręcz bawi mnie poziom czytania ze zrozumieniem niektórych ludzi :] Czy któryś z nas pisał że koles na filmiku złapał shimmy? Odpowiadaliśmy koledze PeZeT do czego służy amor skrętu. A po za tym jakby gość na filmie odjął gazu to by go od razu postawiło, a on najpierw stracił przyczepnośc na tył (czyli prawdo podobnie przygazówka za duza) a potem odjął jak sie wystraszył i podbiło go do góry...
Czasem wręcz bawi mnie poziom czytania ze zrozumieniem niektórych ludzi :] Czy któryś z nas pisał że koles na filmiku złapał shimmy? Odpowiadaliśmy koledze PeZeT do czego służy amor skrętu. A po za tym jakby gość na filmie odjął gazu to by go od razu postawiło, a on najpierw stracił przyczepnośc na tył (czyli prawdo podobnie przygazówka za duza) a potem odjął jak sie wystraszył i podbiło go do góry...
widac ze swierzak, trzymal gas, ba po glosie smiem twierdzic ze nawet delikatnie przyspieszal i jak go ciagnac zaczelo zamiast puscic gaz i w cipe dac hamula na tyl to spanikowal i ma baranka
Anyway, dla hejterow ze dawca. Na rowerze tez sie tak wyjebiesz jak ci na zakrecie tyl piasku zlapie
Anyway, dla hejterow ze dawca. Na rowerze tez sie tak wyjebiesz jak ci na zakrecie tyl piasku zlapie
Wszyscy pierdolicie. Ewidentnie słychać, że mu w kolektorze strzeliło co jest efektem źle wyregulowanej mieszanki a każdy kto ma LPG wie, że jak strzeli to jest chwilowy zanik mocy i stąd taki efekt.
Ja pierdolę, znowu będziecie się 30 stron napinać o gówno jakieś
Ja pierdolę, znowu będziecie się 30 stron napinać o gówno jakieś
kurwa nie jeżdżę na motocyklach ale idiotyzmem wydaje mi sie dodawanie gazu podczas gdy koła mają mniejszy kontakt z podłożem co innego wyścigi co innego ulica ludzie mnie zadziwiają na torze sprcjalen opony i nawierzchnia inna kurwa motocyklista od siedmiu boleści a podstawowych praw natury ni rozumie, ale cóż głupi to sobie porysował maszynkę !
Ten zakręt na samym początku przypomina mi to miejsce gdzie koleś srał na ulicy
andreez91 napisał/a:
kurwa nie jeżdżę na motocyklach ale idiotyzmem wydaje mi sie dodawanie gazu podczas gdy koła mają mniejszy kontakt z podłożem co innego wyścigi co innego ulica ludzie mnie zadziwiają na torze sprcjalen opony i nawierzchnia inna kurwa motocyklista od siedmiu boleści a podstawowych praw natury ni rozumie, ale cóż głupi to sobie porysował maszynkę !
Gościu... Wsiądź na motocykl i wejdź w zakręt tak jak na filmiku... Obstawiam, że na sto procent byś zaliczył paciaka, a jeśli nie to z prędkością żółwia pokonałbyś zakręt na "kwadratowo"
Jak zobaczyłem kolesia w 0:28 w prowizorycznym turbanie, myślałem, że zaraz krzyknie "Allah Akbar" i będzie fajny finał, zawiodłem się
dumad napisał/a:
bo przytarł tak kolanem że poczuł i odbił kierownicą i taki efekt
ale nie spuszczał z gazu na zakręcie
miodowar napisał/a:
W pewnym momencie za mocno przyśpieszył i tylne koło straciło przyczepność.
Highside - jest to upadek, wywrotka, w czasie któej motocylista przelatuje ponad motocyklem. Do tego typu upadku dochodzi, gdy podczas poślizgu tylnego koła motocyklista nagle odpuści tylny hamulec i koło odzyskuje przyczepnośc.
Żródło: Motocykl-online.pl
@andreez91 sądząc po ilości maszyn i fakcie, że ktoś to nagrywał można wnioskować, że znaleźli sobie ciekawy odcinek i postanowili pośmigać (kto lepiej, szybciej czy efektowniej pokona zakręty) czyli de facto to samo co robisz na torze a już na pewno to nie była codzienna jazda po bułeczki do sklepu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów