Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mam_racje 2020-07-03, 13:41 1
Trzaskowski podpisał kartę LGBT i jest wiernym wykonawcom woli WHO.
Zgłoś
TłustyManat 2020-07-03, 14:34 2
A ja to popieram. Zobaczmy ile jeszcze można przesuwać granicę moralności, zanim ludzie zrozumieją że coś tu jest nie tak.

Tylko obawiam się jednego, że w mojej głupocie dowiem się iż tej granicy już po prostu nie ma...
Zgłoś
Reisedreth 2020-07-03, 14:51
Zabawne, wystarczy, że PiS wam pokaże kierunek, powie "o, patrz, pedały!" i już może wam wyciągać kasę z kieszeni i uniewinniać pedofili.
Zabawne, że przejmujecie się 4chanowym fejkiem i osobami do których lgbt nie chce się przyznać ale to, że ktoś jebie dzieci i uważa to za "sprawę rodzinną" jest już okej.
PS. Nie zapomnijcie o codziennym praniu mózgów.
Zgłoś
Eknen 2020-07-03, 15:02 1
Zapewne są w psychiatrii klinicznej można spotkać zaburzenia związane z identyfikacją wieku . Pedofilia to pociąg do osobników bez wykształconych trzeciorzędowych cech płciowych ( brak cycków, brak owłosienia łonowego, brak mutacji) czyli przed pokwitaniem. Dzieci przed pokwitaniem nie odczuwają potrzeby kopulacji . Zatem pedofil , który tłumaczy , że czuje się jak 8 latek i dlatego gwałci innego 8 latka jest totalną bzdurą. To fake. Ponadto prawie we wszystkich krajach obcowanie z osobą poniżej 15 roku życia jest zabronione . Nie ważne czy masz 13, 16 czy 23 lata mentalnie czy biologicznie, wszelkie czynności seksualne są zakazane. Podsumowując: powiązanie genderfluid z pedofilią jest dziwne i nielogiczne . Powiązanie genderfluid z panami którzy mają fanatzje o wyruchaniu cycatej 12 latki ma już więcej sensu , ale ruchanie młodych dziewcząt z cyckami i menstruacją to nie pedofilia.
Zgłoś
505505505 2020-07-03, 15:15
W necie główny temat: pedały, gay, gej, gwałt, lgbt, lgbt+, parada, tęcza, flaga, lewusy, zjebane zakolczykowane mordy, transy i chłopcy z włosami do samej ziemi, w sukni.

Ciekawe czy bania się od tego ryje i czy w dobrą stronę, czy w pierdolniętą.
Pedałów to nikt nie będzie akceptował, tyle w temacie.
Zgłoś
n................l 2020-07-03, 20:50
@Reisedreth
Płacą w markach czy już w euro?
Zgłoś
Kiblodrzemek88 2020-07-04, 1:19 1
swampman napisał/a:

lewacka utopia:
dzis identyfikuje sie jako pies to wyrucham psa
jutro identyfikuje sie jako 12 latek wiec ide szukac milosci pod podstawowke
pojutrze czuje ze jestem marchewka wiec pierdolne sie nago w dziale z warzywami i sobie poleze z innymi lewakami
sobota a chuj jestem kobieta ubiore sobie kiecke pojde na miasto
niedziela czas wrocic do normalnosci, wyleczyc kaca i odprawic msze

Srogi piguły Sebastianie... A tak na poważnie, to bardzo kurwa dobrze napisane
Zgłoś
ra0mir 2020-07-04, 8:10
Reisedreth napisał/a:

Zabawne, wystarczy, że PiS wam pokaże kierunek, powie "o, patrz, pedały!" i już może wam wyciągać kasę z kieszeni i uniewinniać pedofili.
Zabawne, że przejmujecie się 4chanowym fejkiem i osobami do których lgbt nie chce się przyznać ale to, że ktoś jebie dzieci i uważa to za "sprawę rodzinną" jest już okej.
PS. Nie zapomnijcie o codziennym praniu mózgów.

Znasz tę sprawę do której se odnosisz? Czytałeś szczegóły? Zapewne nie...
I kto tu ma mózg sprany?
Zgłoś
orion123123 2020-07-04, 9:56 1
Dla mnie to jest pokurwione .. Dlatego ze jestem gejem a to mnie wkurwia, wkurwia mnie to ze na paradach zamiast ludzie pokazac normalnosc to są kompletnie pojebani.. gorsi od zwierząt, wkurwia mnie to ze do kurwy nedzy ja jestem normalny a przez tamtych idiotów co lataja na golasa ja sie musze uzerac z negatywnymi komentarzami. Ah..
Zgłoś
Liton 2020-07-04, 15:30
swampman napisał/a:

lewacka utopia:
pojutrze czuje ze jestem marchewka wiec pierdolne sie nago w dziale z warzywami i sobie poleze z innymi lewakami

Prawacki realizm - prezydent uniewinnia pedofila bo ofiara mu przebaczyła
Zgłoś
_................_ 2020-07-04, 16:16
Szczególnie dziwnie ta grafika wygląda, wobec tego że nie tak dawno prezydent ułaskawił pedofila
Troszkę kurwa pojebany jest ten świat.
Zgłoś
adam33x 2020-07-04, 17:40
swampman napisał/a:

lewacka utopia:
dzis identyfikuje sie jako pies to wyr*cham psa
pojutrze czuje ze jestem marchewka wiec pie**olne sie nago w dziale z warzywami i sobie poleze z innymi lewakami
sobota a ch*j jestem kobieta ubiore sobie kiecke pojde na miasto

Ksiądz Stanisław? To pan?
Zgłoś
janlew 2020-07-06, 13:46
swampman napisał/a:

sobota a chuj jestem kobieta ubiore sobie

Tydzień z życia rabina
Zgłoś
kapadocja 2020-07-09, 20:56
Transage... Ehhh wiedziałam, że będę miała nieszczęście tego dożyć. Ale czego się spodziewać, skoro w Holandii od lat funkcjonije partia pedofili
Zgłoś
SuchyHarry 2020-07-13, 22:34
swampman napisał/a:

lewacka utopia:

wygrałeś ten temat
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem