Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dzis identyfikuje sie jako pies to wyrucham psa
jutro identyfikuje sie jako 12 latek wiec ide szukac milosci pod podstawowke
pojutrze czuje ze jestem marchewka wiec pierdolne sie nago w dziale z warzywami i sobie poleze z innymi lewakami
sobota a chuj jestem kobieta ubiore sobie kiecke pojde na miasto
niedziela czas wrocic do normalnosci, wyleczyc kaca i odprawic msze
Dzisiejsza bierność to zbrodnia jutra.
"About
"Clovergender" is a fake gender identity term for pedophiles who supposedly identify as children. The term was coined by members of 4chan as part of an internet hoax campaign to discredit sexual minorities and LGBTQ activists.
Origin
On December 31st, 2016, several threads announcing the creation of a "new gender to troll social justice warriors" surfaced on 4chan, urging participants to create "propaganda images" and sock puppet accounts to spread a hoax that pedophiles were identifying as "clovergender" to legitimize themselves"
Muszę was zasmucić ale jako, że sam nie mogłem uwierzyć w to co widzę bo pomyślałem, że lewakom już do końca odpierdoliło to sprawdziłem ten cały "Clovergender" i na szczęście jest to fejk stworzony przez użytkowników 4chan.
Dokładnie, a dla wszystkich pelikanów z postów powyżej...
- Łykajcie wszystko dalej, internet nigdy nie kłamie
Dokładnie, a dla wszystkich pelikanów z postów powyżej...
- Łykajcie wszystko dalej, internet nigdy nie kłamie
Więc twierdzisz, że hasztagi #transage i #agefluid są nieprawdziwe, wymyślone dla jaj przez internetowych śmieszków? Owszem, ta konkretna grafika to fake, ale mówi o realnych sprawach poruszanych przez tęczowych popierdoleńców.
Znamienne jest to, że przyzwyczailiśmy się do ich absurdalnych roszczeń odnośnie naszego racjonalnego postrzegania świata, że taka grafika nikomu nie wygląda na fake. Po prostu przyzwyczailiśmy się że są pojebani i mają pojebane pomysły - może o to chodzi w tym całym lgbtyuiopoiuuytdcfsjhcfmgogjnh?
Więc twierdzisz, że hasztagi #transage i #agefluid są nieprawdziwe, wymyślone dla jaj przez internetowych śmieszków? Owszem, ta konkretna grafika to fake, ale mówi o realnych sprawach poruszanych przez tęczowych popierdoleńców.
Znamienne jest to, że przyzwyczailiśmy się do ich absurdalnych roszczeń odnośnie naszego racjonalnego postrzegania świata, że taka grafika nikomu nie wygląda na fake. Po prostu przyzwyczailiśmy się że są pojebani i mają pojebane pomysły - może o to chodzi w tym całym lgbtyuiopoiuuytdcfsjhcfmgogjnh?
Wyjebane mam na to, w "krajach oświeconych" jak dla mnie to mogą zalegalizować pedofilię, zoofilię itp.
Im szybciej to zrobią tym lepiej dla nas.
Jeśli będą chcieli w naszym kraju to wprowadzić to zrobimy im noc długich noży i na tym się skończy.
Wyjebane mam na to, w "krajach oświeconych" jak dla mnie to mogą zalegalizować pedofilię, zoofilię itp.
Im szybciej to zrobią tym lepiej dla nas.
Jeśli będą chcieli w naszym kraju to wprowadzić to zrobimy im noc długich noży i na tym się skończy.
Gówno im zrobicie. Będą mieli władzę, służby, więzienia, narzędzia do inwigilacji.
Klechy ścigajcie bo tylko dzieci gwałcą. Geje mają i tak u nas przesrane. Skupcie się na ważniejszych rzeczach bo nam się kraj sypie a Pisiory wam wmawiają że to wina pedalstwa. Eh....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów