📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Efekty pierdnięcia po ostrym kebabie
tylko przedstawiciel murzynowa moglby zalozyc spodnie na palace sie gacie....
Jakie to są półgłówki...
Kraj który gdyby nie jego armia zbudowana za Georga W. Bush`a byłby na poziomie Somalii
Gdyby nie Żydzi którzy jeszcze trzymają całe to towarzystwo za mordy cofnęliby się do epoki Kolumba.
Kraj który gdyby nie jego armia zbudowana za Georga W. Bush`a byłby na poziomie Somalii
Gdyby nie Żydzi którzy jeszcze trzymają całe to towarzystwo za mordy cofnęliby się do epoki Kolumba.
Cytat:
Jakie to są półgłówki...
Ściąg onuce, rosyjski trollu, bo śmierdzi na całym sadolu
RoboCat napisał/a:
tylko przedstawiciel murzynowa moglby zalozyc spodnie na palace sie gacie....
en.wikipedia.org/wiki/Talk:Race_and_intelligence/Archive_28/media/File...
(czy sie komus to podoba czy nie tam po prawej stronie jeszcze powinni byc wyszczegolnieni "zydzi aszkenazyjscy" z najwiekszym iq)
Driver19cm napisał/a:
Ściąg onuce, rosyjski trollu, bo śmierdzi na całym sadolu
oprocz generalizowania z dupy, troche w tym prawdy jest. swietnosc usa juz dawno sie skonczyla.
marzenie o "american dream" tez sie skonczylo.
mysle ze poczatek konca nastapil wraz z koncem zimnej wojny i caly czas rozpedzaja sie i spadaja w strone dna.
stali sie ofiarami wlasnej popkultury a spoleczenstwo glupieje dzieki roznym czynnikom ktorych nawet nie sposob tu wymienic.
problem polega na tym, ze jak ten kolos na glinianych nogach zyjacy na kredyt zacznie sie sypac razem z dolarem to wszyscy bedziemy mieli przesrane.
jak juz zacznie sie sypac, to ci ktorzy sa lokomotywa calego ich spoleczenstwa (przewaznie ci z prawego konca wykresu powyzej + ich spadkobiercy) zaczna sobie przypominac o tym ze: ooo przeciez ja jestem niemcem, a ja chinczykiem, a ja irladczykiem itd itd...
jesli nic sie nie zmieni to skonczy sie tak ze bedzie jedno wielkie detroit, a co to bedzie poprzedzalo to nawet wyobrazni mi brakuje.
zwierzak30 napisał/a:
jaką On miał profesję?
Jakie co miał? Jego profesja to wyłudzanie kasy od urzędów.
Dobry kebab widać był
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów