18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
marcinskrzysinski 2021-07-08, 10:19 2
Efekty pierdnięcia po ostrym kebabie
Zgłoś
RoboCat 2021-07-08, 10:21 6
tylko przedstawiciel murzynowa moglby zalozyc spodnie na palace sie gacie....
Zgłoś
Fx12 2021-07-08, 10:53 13
Jakie to są półgłówki...
Kraj który gdyby nie jego armia zbudowana za Georga W. Bush`a byłby na poziomie Somalii
Gdyby nie Żydzi którzy jeszcze trzymają całe to towarzystwo za mordy cofnęliby się do epoki Kolumba.
Zgłoś
Driver19cm 2021-07-08, 11:14 2
Cytat:

Jakie to są półgłówki...
Kraj który gdyby nie jego armia zbudowana za Georga W. Bush`a byłby na poziomie Somalii
Gdyby nie Żydzi którzy jeszcze trzymają całe to towarzystwo za mordy cofnęliby się do epoki Kolumba.

Ściąg onuce, rosyjski trollu, bo śmierdzi na całym sadolu
Zgłoś
Raamboo 2021-07-08, 12:51
Tak to jest jak sie dupa pali .....
Zgłoś
swampman 2021-07-08, 12:58 5
RoboCat napisał/a:

tylko przedstawiciel murzynowa moglby zalozyc spodnie na palace sie gacie....

en.wikipedia.org/wiki/Talk:Race_and_intelligence/Archive_28/media/File...

(czy sie komus to podoba czy nie tam po prawej stronie jeszcze powinni byc wyszczegolnieni "zydzi aszkenazyjscy" z najwiekszym iq)

Driver19cm napisał/a:

Ściąg onuce, rosyjski trollu, bo śmierdzi na całym sadolu

oprocz generalizowania z dupy, troche w tym prawdy jest. swietnosc usa juz dawno sie skonczyla.
marzenie o "american dream" tez sie skonczylo.
mysle ze poczatek konca nastapil wraz z koncem zimnej wojny i caly czas rozpedzaja sie i spadaja w strone dna.
stali sie ofiarami wlasnej popkultury a spoleczenstwo glupieje dzieki roznym czynnikom ktorych nawet nie sposob tu wymienic.
problem polega na tym, ze jak ten kolos na glinianych nogach zyjacy na kredyt zacznie sie sypac razem z dolarem to wszyscy bedziemy mieli przesrane.
jak juz zacznie sie sypac, to ci ktorzy sa lokomotywa calego ich spoleczenstwa (przewaznie ci z prawego konca wykresu powyzej + ich spadkobiercy) zaczna sobie przypominac o tym ze: ooo przeciez ja jestem niemcem, a ja chinczykiem, a ja irladczykiem itd itd...

jesli nic sie nie zmieni to skonczy sie tak ze bedzie jedno wielkie detroit, a co to bedzie poprzedzalo to nawet wyobrazni mi brakuje.
Zgłoś
DarioLee 2021-07-08, 15:19 2
Ja się pytam kto dał ogień tym małpom.
Zgłoś
Guwnojat 2021-07-08, 18:57
To się nazywa mieć ogień z dupy
Zgłoś
Juzwa 2021-07-08, 23:11
zwierzak30 napisał/a:

jaką On miał profesję?

Jakie co miał? Jego profesja to wyłudzanie kasy od urzędów.
Zgłoś
Herhard 2021-07-09, 8:14
To gówniana kasta złodziei
Zgłoś
Sierioża 2021-07-09, 12:56
Wydmuchał kółku dupą haha
Zgłoś
paliokolejo 2021-07-09, 14:17
Dobry kebab widać był
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem