📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co wy macie z tym Lewandowskim? W koncu mamy gwiazde swiatowego formatu i wielkie przypierdalanie do niego. Zazdroscicie mu czy co? W kazdym meczu gra za dwoch. Bierze na siebie z czterech rywali i potrafi utrzymac sie przy pilce, tylko, kurwa, nie ma komu podac. To nie Borussia, nie ma Reusa, Gundogana i innych. Zawsze kryje go kilku rywali, bo jedyny w tej druzynie potrafi grac w pilke. Poza tym widac ze jego tez kurwica strzela jak wraca sie po pilke na wlasna polowe, widzac jak reszta nie potrafi kilku podan wymienic.
po chuj nam stadion jak nasza reprezentacja jest do dupy.
wyjebać to gówno i dać jakiś młodziaków bez nazwiska
wyjebać to gówno i dać jakiś młodziaków bez nazwiska
Młodziaków a Wasilewskiego na trenera niech ich równa z błotem ;D albo niech grają przeciwko Rugbystą.. po samym wykonaniu przez Rugbystów hymnu widzę wole walki... wychodzą zrównać przeciwnika z ziemią... a nasi piłkarze idą równać sumę ojrosów na rachunku
Wczoraj siedzialem na Wembley i widzialem wszystkie orly na zywo ... Pare razy Lewy pokazal klase odbierajac pilke Anglikom , albo chociaz glowka wybijajac rozny ... To bylo ladne ... Ale szczerze ? Jestesmy upierdoleni po czubek nosa , jesli nie znajdziemy kilku chlopakow z glowa do akcji , bo forma moze i byla ... Nasi przejmuja pile i tu stop ... Pare akcji owszem do przodu i znow stop ... Nie ma gdzie podac , albo nie wiedza jak podac ... Najwiekszy bol jest w tym , ze nasi pilkarze , nie potrafia baaaaaaardzo czesto rozegrac pilki ... Cofka do tylu albo podania miedzy soba na wysokosci polowy boiska ... No kurwa mac ! Co to jest ?! Obserwujac Anglikow , ktorzy sie nie pierdolili w tancu , mozna sie kurwa czegos nauczyc ... Ci sie nie bawili ... U nas brakuje jaj , zeby z kazda akcja wyjebac do przodu ... Idzie jedna na dziesiec ... Musimy sie jeszcze wiele nauczyc ...
Ale warto bylo kupic bilet ....
Ale warto bylo kupic bilet ....
ale to nie formalik gra tylko 11 elitrarnych zawodnikow ahahaha
ten samoboj bylby piekny no skill na najwyzszy poziomie
ten samoboj bylby piekny no skill na najwyzszy poziomie
Nie uważam, żebyśmy mieli za słaby skład na wyjście z grupy. Drużyny jak B&H, Rumunia, Grecja, Dania czy Szwecja mają składy na podobnym poziomie. Za obecny stan rzeczy winię PZPN (kto by chciał grać na 100% dla takiego 'szefa') + brak trenera na międzynarodowym poziomie, który poukładałby kurwa w końcu ten burdel na boisku.
słabe noobki
Ja pierdole jacy pseudoznawcy futbolu na tym sadolu...
Zobaczcie sobie jak grają reprezentacje gorsze personalnie od nas, a mające ogarniętych trenerów.
Fornalik to nie dość, że słaby trener, to jeszcze bezjajeczny trener.
Zobaczcie sobie jak grają reprezentacje gorsze personalnie od nas, a mające ogarniętych trenerów.
Fornalik to nie dość, że słaby trener, to jeszcze bezjajeczny trener.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów