📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
No to już wiemy gdzie narodził się dubstep.
A ja myslalem, ze te staruszki strapione takie z kosciola wracaja...a to tylko zmeczenie.
Asz napisał/a:
Pendulum to nie dubstep.
Może i tak. Już sam fakt, że na dubstep jestem uczulony, a muza z filmiku wpadła mi w ucho... Nic. Idę obczaić co to za zespół to całe Pendulum.
Słowo kluczowe dla szukarki na youtube to BAPTAZIA
tu jeden z lepszych wycinków z owych filmików:
tu jeden z lepszych wycinków z owych filmików:
@shootinputin
Dzięki.
Oczywiście cofam swoje wcześniejsze porównanie do dubstepu.
Nadal jednak podtrzymuję zdanie, że właściwy dubstep narodził się w jakimś skażonym głupotą łbie.
Dzięki.
Oczywiście cofam swoje wcześniejsze porównanie do dubstepu.
Nadal jednak podtrzymuję zdanie, że właściwy dubstep narodził się w jakimś skażonym głupotą łbie.
quarenas napisał/a:
mam tylko jedno pytanie...co trzeba wziąć żeby też się tak bawić ?
Ten psychodeliczny i ogłupiający specyfik zwie się: RELIGIA
Aplikować w każdą niedzielę w godzinach popołudniowych. W dni robocze zaś możesz się sztachnąć "zdrowaśką" (najlepiej rano i wieczorem).
Dilerów poznasz po srebrnym mercu za 100 tysięcy, czarnej spódnicy i gromadce dziesięcioletnich padawanów przetrzymywanych w zakrystii.
To jest zajebiste wyznanie!! a nie zymsko-pedofilskie wyznanie
"salvation lies within"
Kurwa jak to jest dubstep to ja jestem wierzący! Drum and Bass głąby!
DnB suukko ;D
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów