tak się kończą imprezy z rodzicami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
- jesteś gnojem, szmatą, nikim! Zerem jesteś!
- dobra, jestem, okej.
przynajmniej bezkonfliktowa
- dobra, jestem, okej.
przynajmniej bezkonfliktowa
he he nie ma to jak udane urodzinki
a tak poza tym to nie pozwoliłbym żeby ktoś obrażał dziewczynę, chyba że jej by się naprawdę należało
a tak poza tym to nie pozwoliłbym żeby ktoś obrażał dziewczynę, chyba że jej by się naprawdę należało
Zapwene było to typowe pasowanie urodzinowe. Lejesz pasem lat razy, kto mocniej, aż zakwiczy i się wszyscy cieszą. Ale nie kopiesz jak jakiegoś śmiecia.
Wystarczyło że skończyłby na jednym zdaniu i ok. Impreza trwałaby dalej. A tak to zapewne dosyć prędko musiało się skończyć, w nieprzyjemnych okolicznościach.
Nerfpl- o to chodzi, o to kurwa chodzi. Fenomenalne podsumowanie. Nawet nie wiesz, jakie to jest smutne, kiedy Obrońcy Praw Piżmaków i Kobiet zaklinają się, że nigdy, przenigdy nie spojrzą krzywo, a tym bardziej nie uderzą kobiety. Bo są słabsze, bezbronne. Potem takie paniusie robią ołtarz ze swojej cipy i mają radochę, jak ciągnie się za nimi na kolanach sznur tych "facetów".
Baba potrzebuje chłopa. A z babami to trochę jak z dziećmi, jak nieposłuszna i wkurwia, to upomnieć, wytłumaczyć. A jak to nie daje rezultatów, no to panowie, wychowawczo grzmotnąć trzeba.
Powtórzę jeszcze raz- Baba potrzebuje chłopa.
"Danuta Rinn - Gdzie Ci Mężczyźni"
Baba potrzebuje chłopa. A z babami to trochę jak z dziećmi, jak nieposłuszna i wkurwia, to upomnieć, wytłumaczyć. A jak to nie daje rezultatów, no to panowie, wychowawczo grzmotnąć trzeba.
"Danuta Rinn - Gdzie Ci Mężczyźni"
panowie u góry, tu chodzi o to, że kobieta, a kurwa, to dwie inne postacie.Ja ręki na kobiete, nigdy nie podniosę, ale na kurwe to tak.
To ćwiczenia reprezentacji polski w piłce nożnej kobiet,a ona dostała zjebe od trenera i chuj
Ok chyba nikt tego nie zauwazyl ale ta blondynka nie kopie goscia po dupie sama, druga dziewczyna robi to z nia. Kopany nie wyglada na niepelnosprawnego, przynajmniej fizycznie - rusza nogami, wiec w sumie nie wiem o co tata-psychopata wystartowal
Skotu napisał/a:
Niby do czego, zjebie? Do przetrwania nie potrzeba drugiej osoby.
Gość trochę wypił i może lekko przesadził ale jak wy niby byście zareagowali jak by ktoś kopał by wasze dziecko... pewnie nie inaczej... zresztą to nie był kopniak tylko zwkyły kop...
Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
Jaka ta dziewczyna by nie była nie powinien się tak zachować.Na miejscu tego chłopaka zapadł bym sie pod ziemie.Powinien sie wstydzić tym bardziej że jest ojcem tego chłopaka.Mógł oczywiście jej coś powiedzieć ale może znacznie bardziej kulturalnie.
Co tu dużo pisać reakcja jak najbardziej na miejscu piwo dla tego pana!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów