tak się kończą imprezy z rodzicami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Operator kamery - profesjonalista. Może to przeciek następnego odcinka "Trudnych spraw"?
kazdy ojciec alkoholik kozaczy do momentu kiedy nie dostanie w ryja od swoja syna : )
Co drugi z was kopnąłby go w dupę na osiemnastce. Normalne zachowanie na imprezie a tym bardziej w momencie, gdy biją go paskami o_O . Koleś pewnie tego nawet nie poczuł a na pewno nie odebrał tego jako zniewagi wszelakiej . Druga sprawa. Jakim przegrańcem życiowym trzeba być, żeby ojciec musiał kontrolować imprezę ?
Dobrze ,ze moj stary jest alkocholikeim i ze mna nie mieszka od 20lat bo jeszcze tez by mi taka jazde na 18 zrobil
Ale zaniki w głowie jakoś odziedziczyłeś. Alkohol to zło.
Prawdziwy facet to taki który przytuli kobietę kiedy jest jej smutno, ale i przyjebie jej kiedy jest jej za wesolo. Koleś miał tu rację, biały pusty łeb kopie mu syna. Od razu powinien jej zajebać ze łba aż by się laczkami nakryła, kurwa jebana
... a myślałem, że jej wyjebie... szkoda...
"TO JEST ZABAWA A NIE KURWA CHAMSTWO!!!!" i przytaknięcie od kamerzysty "TAK JEST" - czyli typiara jakaś patologia na którą wszyscy psioczą pewnie. Ojciec już pewnie od dawna jej nie lubił i wykipiał kiedy zobaczył jak ścierwo ma czelność kopać jego syna. Według mnie to było znieważenie. Gościu dobrze zrobił i gdybym mógł przybiłbym mu pione.
peersil, ojej, Ciebie też kopnęła jakaś dziewczyna. Trauma może minie, ze spokojem.
swoją drogą gościu w pomarańczu zajebiście ją zasłania swoim ciałem tak delikatnie i ostrożnie co by nie wyłapać cepa pewnie chce się przypucować to tej lochy
Jakiś pojebany ojciec z pod stołu wyskoczył i pierdoli głupoty . . .
Ten ojciec zachował się jak pizda. Przeciez to kobieta jest emocjonalna. A ta kobieta była bardziej opanowana niż on. To chyba kobieta sadistica..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów