tak się kończą imprezy z rodzicami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Roździabiłem paszcze i ciśnienie mi się dźwigło.
ee tam, musi być brzydka bo żaden chłopak od razu się za nia nie wstawił, idąc dalej tym tokiem rozumowania jeśli jest brzydka to daje byle komu. Czyli ojciec ma rację. Ale ojciec to zwykły frajer, który aby okrzyczeć nastolatkę musi jebnąć sobie na odwagę.
Dobry materiał. czy jest juz hitem internetu ?
Dobry materiał. czy jest juz hitem internetu ?
Jezeli ktos twierdzi, ze 18 latka to dorosla kobieta to ma ostro najebane w glowie. W tym wypadku akurat tego jebanego starego capa powienien ktos potraktowac piescia w leb - na otrzezwienie. Jest miliard sposobow pedagogicznych, zeby zwrocic komus uwage na to, ze postepowanie jego jest niewlasciwe - mowie o relacji wychowawca, a wychowanek.NAzywanie kogos workiem z gownem, w sytuacji kiedy prezentuje sie niewiele wyzsza warstwe intelektualna jest "nietaktowne".Do tego kiedy niewerbalny przekaz dobitnie swiadczy o potencjalnym zagrozeniu dla ciala, to przytakniecie jest wymuszone.Jak ktos ma odchyly i pozno juz na socjalizajce to pozostaje resocjalizacja. Staruszek jak w taki sposob wychowywal syna to ja juz wiem dlaczego w tym, kraju jest tak ponuro i chujowo.
Jedno slowo dla tych co kobiete traktowac pragna pejczem. baby generalnie lubia facetow charyzmatycznych, ktorzy potrafia je usadzic w miejscu swoja wola. Jak ktos musi uciekac sie do przemocy to jest kurwa pizda i wsza, ale na pewno nie mezczyzna.
Jedno slowo dla tych co kobiete traktowac pragna pejczem. baby generalnie lubia facetow charyzmatycznych, ktorzy potrafia je usadzic w miejscu swoja wola. Jak ktos musi uciekac sie do przemocy to jest kurwa pizda i wsza, ale na pewno nie mezczyzna.
Pewnie gość pokłócił się o browara z jej ojcem pod sklepem i tylko czekał na okazję żeby się wyżyć
@Linekk Ładnie podziękuję bo scyzoryk mi się w kieszeni otwiera jak widzę takich internetowych kozaków wrzucających każdemu.
Hada Gronkowiec-Lincz napisał/a:
az sie specjalnie zalogowalem, zeby skomentowac.
Ten skurwysyn powinien od kogos tam zdrowo dostac po pizdzie za brak szacunku do kobiety. Nawet fakt, ze jest najebany nie upowaznia go to takiego zachowania wobec slabszej plci. Co za jebany burak. Szkoda, ze jego nie skopali. Alkoholowe dno i zero.
Co z tego skoro jest szmatą ?
stary podszedł do tego tak stanowczo z wdziękiem i tak mile ;* że sutki mi się skręcają ;/
kręcą Cie męskie suty?
Swka napisał/a:
(Bynajmniej na jakiś czas
Bynajmniej to nie jest synonim słowa "przynajmniej" - ćwok
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów