tak się kończą imprezy z rodzicami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
matx napisał/a:
Co za pizdy tam sie bawily, ze nikt ojcu w pysk nie zajebal a potem porawil synowi zeby czasem nie wyrosl na takiego samego pajaca jak jego ojciec.
Same pizdy bo ciebie tam nie było
Daj się zaskoczyć jakością Biedronki......
Po 1 to jakby się kłócić z tym chłopem to na pewno by dostała w jape bo już był ładnie nabuzowany.
Po 2 zajebistych ma znajomych którzy nie potrafili powiedzieć ani słowa jeden tylko coś sie próbował postawić co mu zresztą z marnym skutkiem wyszło a tym w 1.05 min jeszcze potakiwał tatusiowi i musiał wrzucić to on zapewne na neta i pochwalić zachowanie burzliwego starego który zapewne za mało wypił i nie zna sie na wygłupie dziewuchy.
A po 3 to sram na to ale nie zapomniana 18 z pasem była lepsza
Po 2 zajebistych ma znajomych którzy nie potrafili powiedzieć ani słowa jeden tylko coś sie próbował postawić co mu zresztą z marnym skutkiem wyszło a tym w 1.05 min jeszcze potakiwał tatusiowi i musiał wrzucić to on zapewne na neta i pochwalić zachowanie burzliwego starego który zapewne za mało wypił i nie zna sie na wygłupie dziewuchy.
A po 3 to sram na to ale nie zapomniana 18 z pasem była lepsza
owszem, przesadziła kopiąc go z "buta" ale syn zachował się jak największa cipa nie reagując ;> kolega zareagował na szmatę to dostał warna, że dostanie wpierdol?
do chuja ludzie, jak można zepsuć aż tak 18tkę swojego dziecka? bo to Polska...
do chuja ludzie, jak można zepsuć aż tak 18tkę swojego dziecka? bo to Polska...
Czemu zawsze oni leżą na tych krzesłach i nie wstają(udają, że się nic nie dzieje)...
Oglądając takie filmiki zawsze rodzi się pytanie, kto do kurwy nędzy chce się chwalić jakąś patologią w rodzinie, wśród bliskiego otoczenia? Jakby mój stary zachował się tak na mojej 18 (zakładając, że w ogóle by mu się chciało i byłby na nią zaproszony) to bym chyba kurwa ze wstydu kraj zamieszkania zmienił.
Co do ojczulka widać, że stary ochlapus i szukał możliwości podupczenia koleżanek syna. Tej się oberwało bo pewnie nawet zwalić mu nie chciała. Wioskowa patola, małolaty pilnowane przez ojca co samo w sobie jest pewnikiem żenady i wstydu.
Co do ojczulka widać, że stary ochlapus i szukał możliwości podupczenia koleżanek syna. Tej się oberwało bo pewnie nawet zwalić mu nie chciała. Wioskowa patola, małolaty pilnowane przez ojca co samo w sobie jest pewnikiem żenady i wstydu.
Banda wazonów na wiejskiej remizie. Podnieca się byle kopem. A komentatorzy rozpracowywują wątek (bardz bogaty z resztą) psychologiczny. Wiem, że niedawno była matura z polskiego ale dajcie już luzu z postaciami ojca, Anki i bitego syna.
Oj tam, oj tam... pulta się do lachona, a w chacie pewnie stara wstydzi się iść krowy doić, bo Stasio kolorki wrzucił jej na ryj.
Linekk napisał/a:
peersil, ojej, Ciebie też kopnęła jakaś dziewczyna. Trauma może minie, ze spokojem.
Ale z ciebie napinacz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów