18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
traf 2018-11-27, 12:51 1
to nie dragi,to jebane chemiczne coś
Zgłoś
jasypan 2018-11-27, 12:55
@UP no właśnie też się zastanawiam co to może być, pierwsza myśl że heroina, ale to chyba nie tak działa. Jednym słowem chujnia straszna, są lepsze zabawki od tego czym ona się raczy.

Szkoda gadać.
Zgłoś
Halman 2018-11-27, 13:02 19
co by to nie było najważniejsze ze jest szczęsliwa i żyje chwilą..
Zgłoś
Hose88 2018-11-27, 13:32 30
Też nigdy nie zrozumiem fascynacji jakimiś solami do kąpieli, chemią czy dopami. Jebnąć bucha zamulacza, puścić dobry film, zrobić dobre żarełko na gastro, kupić browarki, sprowadzić maniurkę i wieczorek jak ta lala. Zielone z dobrego źródła i mamy noc pełną zabawy, śmiechu itp. a co najważniejsze, nie traci się kontroli nad głową i nogami. Nie wypierdoli styków na 3 lata do przodu, jak po dopach i nie zawiesi psychy jak po jakimś niepewnym kwasie. Szkoda zdrowia na "puszkę pandory" od gościa, którego się nie zna. Przecież on Ci nie powie, że się po tym zesrasz i zawiesisz. Opierdolić chce towar i wziąć następną rundkę, a nasze zdrowie ma w piździe. Uważajcie Sadole, bo na czarnym rynku naturę zastępują syntetykami, które potrafią popierdolić w głowie.

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
C................n 2018-11-27, 13:55 11
Czy tylko ja mam wrażenie, że ten konkretny narkotyk jest kluczem do odkrycia mechanizmu porażenia mózgowego?
Zgłoś
deniZ 2018-11-27, 14:31
Caramon napisał/a:

Czy tylko ja mam wrażenie, że ten konkretny narkotyk jest kluczem do odkrycia mechanizmu porażenia mózgowego?

Zdecydowanie TAK
Zgłoś
HinduswOlkuszu1 2018-11-27, 14:55 2
Ścioprana jak Hindus w Olkuszu...
Zgłoś
freaky 2018-11-27, 15:29
Jak sceny z filmu "The ring"
Zgłoś
S................n 2018-11-27, 19:13 4
Wyruchał ją w końcu?
Zgłoś
facet85 2018-11-27, 20:43
@up, kurwa uffff.. bałem, że tylko ja o tym pomyślałem i coś nie tak ze mną, by ją wykorzystać ;D
Zgłoś
edek.bajzel 2018-11-27, 23:43 3
HAL9000/2 napisał/a:

co by to nie było najważniejsze ze jest szczęsliwa i żyje chwilą..

i jest niezależna, o czym tak często trąbią na TVN,

poniekąd niezależnej stacji w Polsce
a właścicielami są Amerykanie pochodzenia żydowskiego
Zgłoś
OxY 2018-11-28, 0:20
Mam nadzieję, że pojebało ją tak na zawsze

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
Pitok 2018-11-28, 2:50
Chujowe. Nie rozebrała się ani nic.... Mogła by chociaż cycka pokazać albo coś.
Zgłoś
homorek 2018-11-28, 5:14
Nie lepiej by jej było zostać prostytutą ? I udzielać się społecznie, jakiś pożytek by był....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów