Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo mi się to podoba i pluję na pizdy, które tylko po to, żeby zrobić normalnym ludziom na złość jadą za granicę wziąć lesbijski ślub, zrobić in-vitro i zaraz aborcję, a potem płaczą jaka to Polsza "niepostępowa". Może od eutanazji zacznijcie, "postęp-owcy"?
Lewactwo to by pewnie chciało zestawy do skrobanek w supermarketach, zaraz obok tamponów.
Typowy katotalib z Ciebie jak sądzisz że ktoś robi aborcje zagranicą tylko po to żeby komuś zrobić na złość...
A co jest złego w eutanazji ? Kręci Cie patrzenie na ludzi w agonii dla których nie ma ratunku ? jakoś psa można poddać eutanazji i jest to wyraz litości i współczucia.
Naprawdę musisz być ograniczony skoro myślisz że kobiety robia aborcje bez wahania i sugerujesz że chętnie by to robiły zestawem z supermarketu, widac że w dupie byłeś i gówno wiesz co jest w głowie kobiety kiedy podejmuje decyzje o aborcji
Moja pizda moja sprawa...>
Przeszkadzają jej prawackie szowinistyczne świnie....
A co jest złego w eutanazji ? Kręci Cie patrzenie na ludzi w agonii dla których nie ma ratunku ?
To jest Sadistic.
Naprawdę musisz być ograniczony skoro myślisz że kobiety robia aborcje bez wahania i sugerujesz że chętnie by to robiły zestawem z supermarketu, widac że w dupie byłeś i gówno wiesz co jest w głowie kobiety kiedy podejmuje decyzje o aborcji
No właśnie, dziewczyna ma poważne problemy życiowe (np. zbyt małe mieszkanie, przez dziecko niemiałaby miejsca na swoje książki) i często po prostu nie ma wyboru. Należy uszanować jej decyzję, chociażby dlatego, że żaden facet nie potrafiłby jej podjąć.
Aborcja powinna być w 100% legalna, nie tylko w jakiś wyjątkowych sytuacjach. Powinna też działać w obie strony:
1. Takie połączenie z eutanazją (dziecko może wyskrobać matkę),
2. Jeżeli pseudoojciec nie chce dziecka, a pseudomatka odmawia poddania się aborcji to pseudoojciec może dokonać tzw. męskiej aborcji - zrzec się wszelkich praw do dziecka i związanych z nim obowiązków (w tym alimentów) np. do 3-mca ciąży
bezdomny to człowiek, a embriony/płody nie.
jak wyżej to nie dziecko tylko embrion/płód
Ty też najwidoczniej jesteś jeszcze embrion. Fakt zmiany miejsca twej nic nie wartej egzystencji, wiele jak widać nie zmienił. Chyba jedynie co zmieniło się po twym przejściu przez pisdę, to świat na gorsze.
Nie wiem, płód krowy? Może płód królika? Albo marchewki?
Nie - to jest płód człowieka (swoją drogą "płód" to etap rozwoju, tak samo jak noworodek itp.)
Kolejnym argumentem za tym że to jest człowiek to jego DNA - jeśli jest ludzkie i inne od matki oraz ojca - to jest to człowiek i osobny byt ludzki. Kropka.
W dupie mam wasze pierdolenie, ale wskaż moment w którym płód zaczyna być czlowiekiem.
Aha i odpowiedź narodziny mnie nie interesuje bo jest niepoprawna naukowo i ideologicznie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów