Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wujaszek Adolf wprowadził, sowiety utrzymały, a przyszli źli Polacy i zabrali.
Pewnie jakaś akcja aborterek, co to niby se będą robić, jak im nie przywrócimy prawa do zabijania dzieci.
Wujaszek Adolf wprowadził, sowiety utrzymały, a przyszli źli Polacy i zabrali.
Ooo widzę obrońca życia się znalazł. Dobra zróbmy zakaz aborcji a z Twoich ( i Tobie podobnych) pieniędzy będziesz utrzymywał domy dziecka i rehabilitację dzieci niepełnosprawnych ? I rozumiem że adoptujesz co najmniej z trójkę dzieci
Jak nie, to morda w kubeł, nie chcesz robić aborcji to nie rób nikt Cie nie zmusza, ale daj prawo innym decydować
Ooo widzę obrońca życia się znalazł. Dobra zróbmy zakaz aborcji a z Twoich ( i Tobie podobnych) pieniędzy będziesz utrzymywał domy dziecka i rehabilitację dzieci niepełnosprawnych ?
A niby czemu? To że jestem przeciwny mordowaniu bezdomnych znaczy że mam ich adoptować?
Jak nie, to morda w kubeł, nie chcesz robić aborcji to nie rób nikt Cie nie zmusza, ale daj prawo innym decydować
Ależ ja właśnie o tym mówię. Małe dziecko raczej chce żyć, więc może ty mu daj zdecydować, a nie jego matce feministce.
*wyjątkiem jest naturalnie ratowanie życia matki, i nieodwracalne ciężkie uszkodzenie dziecka, nie pozwalające mu na przeżycie, a jedynie na mękę. W pozostałych przypadkach aborterki niech wyabortują siebie wiertarką przez ucho, a nie innych ludzi, choćby zamieszkiwali w ich brzuchach.
A niby czemu? To że jestem przeciwny mordowaniu bezdomnych znaczy że mam ich adoptować?
.
bezdomny to człowiek, a embriony/płody nie.
Ależ ja właśnie o tym mówię. Małe dziecko raczej chce żyć, więc może ty mu daj zdecydować, a nie jego matce feministce.
.
jak wyżej to nie dziecko tylko embrion/płód
Marihuanenen się wstrzykuje. Nie znasz się.
A, to przepraszam. Czyśćcie igły.
Ooo widzę obrońca życia się znalazł. Dobra zróbmy zakaz aborcji a z Twoich ( i Tobie podobnych) pieniędzy będziesz utrzymywał domy dziecka i rehabilitację dzieci niepełnosprawnych ? I rozumiem że adoptujesz co najmniej z trójkę dzieci
Polska ustawa wciąż dopuszcza aborcję, wbrew temu co lewactwo sobie wykrzykuje, są trzy możliwości:
1-Ciąża zagraża życiu, lub zdrowiu kobiety (przerwać można w dowolnym momencie),
2-Badania wykazują możliwość upośledzenia lub innego kalectwa, które uniemożliwia w znacznym stopniu funkcjonowanie dziecka po porodzie,
3-Są uzasadnione podejrzenia, że dziecko poczęto w wyniku działań nielegalnych
Bardzo mi się to podoba i pluję na pizdy, które tylko po to, żeby zrobić normalnym ludziom na złość jadą za granicę wziąć lesbijski ślub, zrobić in-vitro i zaraz aborcję, a potem płaczą jaka to Polsza "niepostępowa". Może od eutanazji zacznijcie, "postęp-owcy"?
Lewactwo to by pewnie chciało zestawy do skrobanek w supermarketach, zaraz obok tamponów.
Chuja jesteś warty, nawet jako pożyteczny idiota robiący z siebie lewacką tubę propagandową.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów