Przedawkowała? Nie to tylko narkolepsja...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Przedawkowała? Nie to tylko narkolepsja...
Acho, a widzisz co jest napisane pod filmikiem?
szkoda mi jej...
"Czy do ciebie, Człowieku, należy decydować o tym, co jest dobre, a co złe?"
Wiewiórka napisał/a:
Wydaje mi sie ze komus by sie slownik przydal.swoich nie jadam...jakaś etykieta musi obowiązywać;]
kielo jak tak patrzę to raczej tobie by się zdał słownik. 5 błędów ortograficznych 2 stopnia. I 1 ortograficzny.
kielo90 napisał/a:
Wydaje mi sie ze komus by sie slownik przydal.
A komuś używanie klawisza Alt. To ten prostokątny po prawej i lewej stronie spacji(tego długiego na samym dole klawiatury). Można dzięki niemu robić takie literki jak; ł, ś, ó, ż, ź itd. Trzeba go nacisnąć, przytrzymać i w tym czasie nacisnąć klawisz z podobną literką.
Już rozumiesz? A tak na marginesie to skończ gimnazjum zanim zaczniesz pisać posty na portalach internetowych. Toś błysnął pierwszym postem jak chrząstka w salcesonie...
ogladalem to tak jakbym wiewiorki nigdy nie widzial ;d
misiekman napisał/a:
A komuś używanie klawisza Alt. To ten prostokątny po prawej i lewej stronie spacji(tego długiego na samym dole klawiatury). Można dzięki niemu robić takie literki jak; ł, ś, ó, ż, ź itd. Trzeba go nacisnąć, przytrzymać i w tym czasie nacisnąć klawisz z podobną literką.
Już rozumiesz? A tak na marginesie to skończ gimnazjum zanim zaczniesz pisać posty na portalach internetowych. Toś błysnął pierwszym postem jak chrząstka w salcesonie...
Nie wiń go, widocznie kupił chujowy sLownik
Pomyśleć, że chciałam tylko wyrazić moje poparcie dla wiewiórek....
Efekt motyla
Raczej efekt wiewiórki ;D
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów