Osobnik do natychmiastowej utylizacji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to ? Halmana ktoś wypościł z piwnicy ? To by wyjaśniało dlaczego tak mało o otaczającym go świecie wie.
Tyle filmików z wyszkolonymi policjantami którzy w kilku nie dają rady jakiemuś innemu ćpunkowi a tu proszę trzech przypadkowych rusków i naćpany typ bezpiecznie spacyfikowany w 10 sekund
Powinni mu ukręcić obie ręce w barkach tak jakoś parę razy dokolusia. Już nigdy nikomu żadnej krzywdy by nie zrobił.
@up o tym samym pomyślałem. Przypadkowo połamać obie ręce i wyłupić oczy.
pitteroo napisał/a:
Tyle filmików z wyszkolonymi policjantami którzy w kilku nie dają rady jakiemuś innemu ćpunkowi a tu proszę trzech przypadkowych rusków i naćpany typ bezpiecznie spacyfikowany w 10 sekund
Byli naćpani bardziej od niego
Toż to prawdziwy bohater!! Leje ruskich, lata, skacze, tylko peleryne mu za*ebali. Jaki kraj, taki bohater
Jacekpas1 napisał/a:
Toż to prawdziwy bohater!! Leje ruskich, lata, skacze, tylko peleryne mu za*ebali. Jaki kraj, taki bohater
I zapomniał zarzucić niebieskie rajstopy pod majtasy.
Udusić gnoja na miejscu. Nie trzeba martwić się o zamieszki w mieście, bo akcja nie ma miejsca w USA i osobnik nie jest silnie opalony jak niejaki George Floyd.
ale z was napinacze internetowi "udusić , zabić, okaleczyć" - zabijecie zwierze a siedzicie jak za człowieka - cele są pełne takich jak wy co myślą kuśką
Ale jebany jak uniknął podcięcia.
pitteroo napisał/a:
jakby policjanci tak napierdalali ćpunowi luje ogłuszacze żeby puścił kobietę to by już mogli pakować swoje rzeczy z szafki i szukać adwokata
pitteroo napisał/a:
Może wrócili z buczy na przepustkę żeby przywieźć zajebane pralki. Wytrenowani się na kobietach i dzieciach. Żeby zgwałcić młoda zwinna Ukrainkę to musza jej dobrze ręce wykręcić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów