Jeden pindol był cieniutki, a drugi gruby jak świnia. Może ukąszenie świni boli, lecz to rany po leszczynie goją się dłużej.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biedny piesio, ma pustą michę a przed nosem mu schaboszczaki biegają....
Po znaczkach w lewym górnym rogu widac ze właściciele będą niedługo ucztować przy zupie
Cała świnia, choćby miała rozdeptać pół miotu, to wroga zajebie.
up
I niekoniecznie będzie to zupa ze świni.
I to jest mama
smutne to jest jak człowiek traktuje psa a jak świnie mimo że swiniak mądrzejszy niż nie jeden pies
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
Świnia to święte zwierzę trzymajmy je dla obrony przed allahopodobnymi
Wiadro obierek dla loszki!
Ale rudy szybko spokorniał
niemamskarpet. napisał/a:
smutne to jest jak człowiek traktuje psa a jak świnie mimo że swiniak mądrzejszy niż nie jeden pies
Smutne jest to, jak człowiek traktuje cz🤬cha a jak białego, mimo ze cz🤬ch jest czasem mądrzejszy niż nie jeden człowiek
Świnie są wszystkożerne, bywały akcje że małe dzieci op🤬liły żywcem. Sabaka miała więcej szczęścia jak rozumu, a maciora nie była głodna.
Miała więcej Instynktu macierzyńskiego niż typowa p0lka. No chyba że chodzi o coś za darmo z olx, to co innego.
Poopatulony napisał/a:
Świnie są wszystkożerne, bywały akcje że małe dzieci op🤬liły żywcem. Sabaka miała więcej szczęścia jak rozumu, a maciora nie była głodna.
Nie na darmo w filmach mafijnych delikwentów zostawiał się na pastwę głodnych świnek.
youtube.com/watch?v=2xUynRdzzsM
Co fakt to fakt nasze schabowe nie jest takie głupie na jakie wygląda !! Świnie są inteligentne i potrafią się lepiej adaptować do życia w skrajnych warunkach niż część zwierząt , świnia zje nawet ziemie !! I przeżyje