Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylko przypominam... halman przed monitorem ...
Co taka gównoburza z haltmannem..... Co go tak dojeżdzacie tu jak świnie
jeszcze się masz mordę czerwoną z nerwów?
pomyśl o plusach, pryszcze same wtedy się wyciskają...
Napisz jeszcze raz pierwsze zdanie tylko koniecznie po polsku. Byle gównem się nie przejmuje, w odróżnieniu do ciebie. Chwile wcześniej zjechali cię jak burą sukę, wiec wyciągnij z tego wnioski nim do każdego będziesz srał ogniem.
Napisz jeszcze raz pierwsze zdanie tylko koniecznie po polsku. Byle gównem się nie przejmuje, w odróżnieniu do ciebie. Chwile wcześniej zjechali cię jak burą sukę, wiec wyciągnij z tego wnioski nim do każdego będziesz srał ogniem.
Po polsku będzie od a nie do.
Po polsku będzie od a nie do.
Czyli „od każdego będziesz srał ogniem” jest poprawnie napisane gdy to hal wyrzuca frustracje w czyjaś stronę? Język polski z podlaskiego słownika?
Czyli „od każdego będziesz srał ogniem” jest poprawnie napisane gdy to hal wyrzuca frustracje w czyjaś stronę? Język polski z podlaskiego słownika?
W odóżnieniu od kogoś a w przeciwieństwie do kogoś chciałeś po polsku to masz a jeżeli chodzi o hala to koło chuja mi to lata
W odóżnieniu od kogoś a w przeciwieństwie do kogoś chciałeś po polsku to masz a jeżeli chodzi o hala to koło chuja mi to lata
Czyli załóżmy ze masz: „problem do kogoś bo go nie lubisz” czy „masz problem od kogoś bo go nie lubisz”?
Dyskusja na poziome. Może profesora Miodka wyciągniemy w dyskusje ?
Czyli załóżmy ze masz: „problem do kogoś bo go nie lubisz” czy „masz problem od kogoś bo go nie lubisz”?
Dyskusja na poziome. Może profesora Miodka wyciągniemy w dyskusje ?
Problem masz z kimś a nie do kogoś tak jak masz problem z językiem polskim a nie do języka polskiego to jest poziom podstawowy a nie akademicki.
"A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?".
(Mat. 7:3-5)
Pozdrawiam serdecznie i życzę dzisiaj zimnego piwka i gorącej kobiety.
Problem masz z kimś a nie do kogoś tak jak masz problem z językiem polskim a nie do języka polskiego to jest poziom podstawowy a nie akademicki.
"A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?".
(Mat. 7:3-5)
Pozdrawiam serdecznie i życzę dzisiaj zimnego piwka i gorącej kobiety.
Łał to odwołuje profesora Miodka.
Wzajemnie
A tak przy okazji to: „mam do ciebie pare uwag” czy mam z tobą pare uwag” hahahaha
Np. Koń , na koniu.
Poza tym zmieniając wyraz który łączy się z przimkiem nie zawsze możesz go dowolnie zmieniać.
I tu do meritum zmieniając przyimek który łączy się z wyrazem uwag zmieniasz jego sens możesz mieć do mnie parę uwag czyli zastrzeżeń ale możesz mieć też ze mną pare uwag w dzienniczku.
Ps
UWAGI:
" Uczeń baronturbina i TRQPL wspólnie i w porozumieniu na lekcj języka polskiego wciągają tabakę.
Prosze o natychmiastowy kontakt
Małgorzata Cząstka"
Ranga i wartość tego posta zostały właśnie podniesione.
Chyba w CV wpisze sobie polski znając go biegle lub nardziej komunikatywnie bo ponoć to najtrudniejszy język świecie hahaha
Pięknie! czyli hal albo inna losowa osoba może srać ogniem do kogoś - warunkowo możemy dopuścić ?. Np „Jacek przestań srać ogniem do innych (może być tez na innych/w stronę innych- nie wspólnie, a w czyjąś stronę do/ przeciw komuś)
Ranga i wartość tego posta zostały właśnie podniesione.
Chyba w CV wpisze sobie polski znając go biegle lub nardziej komunikatywnie bo ponoć to najtrudniejszy język świecie hahaha
Odróżniasz od a nie do. Czego nie rozumiesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów