Bardzo trafne porównanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
weźcie mnie nie powalajcie, nawet białymstoku miałem 7 ofert pracy gdzie stopa bezrobocia jest w granicach 18 %, duzo ludzi nie chce tam pracować za 9 zł netto na ręke, niestety wciąż bardziej od 3 tyś zł w polsce zadowala mnie ~120 euro na dzien
Temat będzie popularny a więc skorzystam z okazji na debiut - napiszę dowcip:
-Co robi Centurion po seksie?
-Wyciera ręce.
-Co robi Centurion po seksie?
-Wyciera ręce.
smierdzace leniwe polAczki chcialyby odrazu kokosy zarabiac, parszywy narod potrafiacy tylko narzekac
JADoktor napisał/a:
smierdzace leniwe polAczki chcialyby odrazu kokosy zarabiac, parszywy narod potrafiacy tylko narzekac
No trzymajcie mnie bo łeb mu rozwalę...
To że Tusk to pazerna na kasę ruda kurwa rozkradająca kraj nie ma żadnego znaczenia w wypadku pracy dla Polaków, tak? A polaczki to wy, lemingi pierdolone!
Spadło się przy porodzie, co?
To że Tusk to pazerna na kasę ruda kurwa rozkradająca kraj nie ma żadnego znaczenia w wypadku pracy dla Polaków, tak? A polaczki to wy, lemingi pierdolone!
@Straaatbfdjgbfdg znowu wróciłeś?
Jesteś jak robaki(niemieckie) u zwierząt, ile razy bana dostaniesz, tyle razy za miesiąc wracasz(zupełnie jak robaki u kota) na POLSKI portal i pierdolisz jak to w niemczech fajnie. Jak ci tam tak dobrze to na huj szukasz kontaktu z Polakami?
Ja wiem czemu, bo w niemczech jesteś zwykłym dupolizem dla nazistów*.
niemcy=naziśći
Jesteś jak robaki(niemieckie) u zwierząt, ile razy bana dostaniesz, tyle razy za miesiąc wracasz(zupełnie jak robaki u kota) na POLSKI portal i pierdolisz jak to w niemczech fajnie. Jak ci tam tak dobrze to na huj szukasz kontaktu z Polakami?
Ja wiem czemu, bo w niemczech jesteś zwykłym dupolizem dla nazistów*.
niemcy=naziśći
Tylko w Jarku nadzieja.
Zamiast siedzieć przy kompie i pisać, wrzucać głupoty ruszylibyście dupska do kurwy i wio budować polski kapitalizm, demokrację czy chuj wie co my tu mamy bo już się pogubiłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów