18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
d................1 2013-10-08, 20:32 71
Zgłoś
s................r 2013-10-08, 20:35 3
weźcie mnie nie powalajcie, nawet białymstoku miałem 7 ofert pracy gdzie stopa bezrobocia jest w granicach 18 %, duzo ludzi nie chce tam pracować za 9 zł netto na ręke, niestety wciąż bardziej od 3 tyś zł w polsce zadowala mnie ~120 euro na dzien
Zgłoś
k................n 2013-10-08, 20:48
Temat będzie popularny a więc skorzystam z okazji na debiut - napiszę dowcip:

-Co robi Centurion po seksie?
-Wyciera ręce.
Zgłoś
J................r 2013-10-08, 20:48 1
smierdzace leniwe polAczki chcialyby odrazu kokosy zarabiac, parszywy narod potrafiacy tylko narzekac
Zgłoś
RymOwator 2013-10-08, 21:00 9

Zgłoś
N................o 2013-10-08, 21:08 2
Dałem dwudzieste piwo. Czuję się jak admin

Zgłoś
Sosnowiec_jest_be 2013-10-08, 21:09 1
Zgłoś
Tupolew18 2013-10-08, 21:09 18
JADoktor napisał/a:

smierdzace leniwe polAczki chcialyby odrazu kokosy zarabiac, parszywy narod potrafiacy tylko narzekac

No trzymajcie mnie bo łeb mu rozwalę...

A kiedy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą to otwórz bo szkoda drzwi
Zgłoś
PustySocho 2013-10-08, 21:12
Tupolew18,
On ma racje!

Zgłoś
Alien_12 2013-10-08, 21:15
@up
Spadło się przy porodzie, co?
To że Tusk to pazerna na kasę ruda kurwa rozkradająca kraj nie ma żadnego znaczenia w wypadku pracy dla Polaków, tak? A polaczki to wy, lemingi pierdolone!
Zgłoś
A................r 2013-10-08, 21:22 6
@Straaatbfdjgbfdg znowu wróciłeś?
Jesteś jak robaki(niemieckie) u zwierząt, ile razy bana dostaniesz, tyle razy za miesiąc wracasz(zupełnie jak robaki u kota) na POLSKI portal i pierdolisz jak to w niemczech fajnie. Jak ci tam tak dobrze to na huj szukasz kontaktu z Polakami?
Ja wiem czemu, bo w niemczech jesteś zwykłym dupolizem dla nazistów*.

niemcy=naziśći
Zgłoś
markop4321 2013-10-08, 21:24
Tylko w Jarku nadzieja.
Zgłoś
Steven 2013-10-08, 22:23 1
Zamiast siedzieć przy kompie i pisać, wrzucać głupoty ruszylibyście dupska do kurwy i wio budować polski kapitalizm, demokrację czy chuj wie co my tu mamy bo już się pogubiłem.
Zgłoś
Gimirin 2013-10-08, 22:37
@up to co jeszcze tu robisz ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów