18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Nadzieja
GKC • 2013-06-06, 19:56
Mówi się że nadzieja umiera ostatnia. Ale na Łotwie nie ma nadziei. Są tylko halucynacje i śmierć z niedożywienia.

Dołączam obraz, który przedstawia Łotyszy, jedzących kamienie i pijących błoto. Naturalnie jest to halucynacja z niedożywienia. Oni myślą, że jedzą zimnioki i piją herbatę. Dla nich trud jeszcze nie jest skończon.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2013-06-06, 21:24 9
Chuj wie o co chodzi. Jak byłem w liceum to była wymiana z Łotwą. Ja nie brałem udziału, bo stwierdziłem, że nie będę przez 2 tygodnie trzymał pod dachem jakiegoś cybucha, jak to na nich mawiali kumple, zwłaszcza że mam małe mieszkanie, mały pokój i musiałby cybuch spać na podłodze. Raz zabraliśmy ich na imprezę na działkę. Najebali się, naśmiecili i spierdolili w połowie imprezy, zostawiając po sobie syf niemożebny.
Zgłoś
robert357 2013-06-06, 21:24 11
Sfash napisał/a:

Może mnie ktoś poinformować skąd się ostatnio wzięła moda na te tzw. dowcipy?

W skrócie: ktoś dał post z kawałami o Łotyszach. Gimbaza podchwyciła temat bo był świeży oraz inny i teraz spami wszędzie tym gównem. Na początku było to śmieszne ale teraz wkurza.
Zgłoś
PanAndrzej 2013-06-06, 21:29 15
A ty to BongMan wszędzie byłeś i wszystko ruchałeś.
Zgłoś
nuneczek10 2013-06-06, 21:30 1
ku*wa znowu zimniok..
Zgłoś
Jack Daniel's 2013-06-06, 21:32
Gimbaza je z reddita ponoć bierze.
Zgłoś
Volant 2013-06-06, 21:36 1
Gimbaza ponoć nadużywa słowa "gimbaza".
Zgłoś
Devilyn 2013-06-06, 21:47
Sfash napisał/a:

Z cipy. Nie pasuje ? scroll down ...

Zimnioku zhalucynowany z niedożywienia.
Zgłoś
T................h 2013-06-06, 21:50 1
Sfash napisał/a:

Nie ma żadnej mody. Pewnie masz halucynacje z niedożywienia.
Zgłoś
V................t 2013-06-06, 21:58 3
@up

Kurwa, jak nie Łotysze to "halucynacje z niedożywienia"! Czy wyście doszczętnie wszyscy ochujeli???
Zgłoś
bartman 2013-06-06, 22:00 12
Zgłoś
vandamme1 2013-06-06, 22:00
up
ale zimnioka to bys ojebal
Zgłoś
O................r 2013-06-06, 22:04 13
Eh, nie wiem skąd wzięła się moda na te wszystkie "dowcipy" o Łotyszach. Byłem na Łotwie i takowej biedy nie widziałem, ale pewnie to wygląda tak jak Włochy czy Hiszpania. Tam gdzie są turyści jest pięknie, a w uliczkach, gdzie nikt nie widzi walają się śmieci, biegają zagłodzone koty, koczują biedni. Rano, gdy jechałem na farmę wiatraków wszędzie było pełno dymu. Paliły się stosy śmieci, a syf dookoła aż przerażał. Tak pewnie jest i na Łotwie, tak też jest w Polsce. Widzę, że Polacy na tej stronie upolowali sobie kraj, z którego można sobie podrwić. Tak jak Niemcy Polskę, jak Łotysze Estonię, jak Norwedzy Szwecję. A ktoś kiedyś rozmawiał z Łotyszami? Ktoś kiedyś był na Łotwie?

Pracowałem z 4 Łotyszami w Finlandii. Gdy przyjechałem, pierwszego dnia traktowali mnie jak własnego brata. Oczywiście jak to mieszkańcy środkowo-wschodniej Europy, wypiliśmy sobie. W końcu przywiozłem dobrą, Polską wódkę. I tutaj zauważyłem coś ciekawego. ZA KAŻDYM razem, gdy wznosiliśmy toast, Patrzeli sobie w oczy, każdemu po kolei. Z resztą mi też. Zapytałem się o co chodzi. Powiedzieli, że gdy piją, muszą widzieć, że osoba bawiąca się z Nimi jest duchem obok Nich. Nie błądzi wzrokiem dookoła, nie kłamie, że im ufa i chce by jej ufano. Później zapytałem, dlaczego po mimo tylu wydarzeń w historii, po mimo różnicy zdań od razu odnosili się do mnie jak do brata, pomimo tego, że byłem z Polski. Powiedzieli, że jestem człowiekiem tak jak Oni, że wierzą w to, że jestem dobry, że nie mogą mnie oceniać przez pryzmat tego skąd jestem i tego co działo się w historii. Pracowałem z Nimi przez pól roku i gdy odjeżdżałem czułem się tak jakbym tracił braci. Pomimo tego, że pracowałem z wieloma ludźmi to Oni zapadli mi w pamięci najdłużej.

Może i rzeczywiście jest tam bieda, może dlatego, że ich waluta LVL (Łat) jest cenniejsza od Euro, Funta Brytyjskiego. Tak, obecny kurs LVL wynosi 6,13PLN. Może i żyją skromnie ale dla mnie Ci ludzie byli najcenniejszym skarbem przez te 25 tygodni. Ja jestem bogatszy o to doświadczenie, a wy drwijcie dalej z kraju, w którym ludzie są jak złoto, a jedna Złotówka to tam tylko 16 santims (odpowiednik polskiego grosza).
Zgłoś
C................y 2013-06-06, 22:24 6
A kiedyś było tu takie fajne niezbyt liczne, porządne towarzystwo. I co się stało? Sadol nabrał fejmu, wpadła kupa świeżaków i proszę jak się porobiło. Tak czerstwy content zbiera tyle piw.
Zgłoś
kenzol 2013-06-06, 22:38 9
Wszystkim naśmiewającym się z Łotwy przypominam, że ten kraj 18 stycznia 2014 roku wchodzi do strefy euro. Łotwa w 2009 roku przeżyła kryzys gorszy od tego, który panuje chociażby w Grecji, ale w ciągu jednego roku podniosła się tnąc wydatki w biurokracji (zwolnili 30% pracowników budżetówki). Dzisiaj jest jednym z krajów, które osiągają największy wzrost gospodarczy w CAŁEJ UNII. Dziękuję. Dobranoc.
Zgłoś
kidi1 2013-06-06, 22:40
Ale się kurwa cieszą Polacy, że jest ktoś biedniejszy od nich...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem