📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
to było cudowne, aż się wzruszyłem
Pięknie mu przypierdolił. Takie filmy gdzie jakiś zjeb terroryzuje kogoś kto nie jest w stanie wyjść z samochodu i mu przyjebać są frustrujące a tu taka ulga. Kierowca był w stanie wysiąść i wytłumaczyć szybko na czym polega współżycie w cywilizowanym społeczeństwie. Piwko!
Kolan2109 napisał/a:
To jakieś dragi czy choroba psychiczna? Sporo bylo golasów ze Stanów teraz Rosja.
Covid
hej to ja jestem na tym filmie. wracałem po ludzku do domu z marszu rowności kiedy ten pozbawiony empatii i tolerancji bandyta wyszedł z auta, podszedł do mnie i zaczał mowic cos o kaczynskim, uderzył mnie, obudziłem sie dopiero 3 dni pozniej w szpitalnym łóżku, lekarz powiedział mi że miałem szczescie ze przezylem poniewaz poziom nie tolerancji w mojej krwii byl smiertelny. jestem w szoku, juz nigdy nie zaufam ludzią. CZEMU nie moge liczyc na chociaz krzte tolerancji kiedy chodze po ulicy z ptakiem na wierzchu
zimny browar dla kamerzysty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów