Nagi typek się tasuje na ulicy gdzieś w Chile.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesse.Pinkman napisał/a:
Nagi zboczeniec
oj tam zaraz zboczeniec, do kochanki jedzie a czasu mało..
Typ wali konia na paradzie równości w berlinie później idzie z kutafonem na wierzu mija dzieci - wolność, tolerancja, postępowość
Typ wali konia na trawniku - zboczeniec
Wy powiedzie- zboczeniec co wali koni na trawniku, a ja wam powiem- przyszły poseł do Parlamentu Europejskiego, co walczy o równość, wolność i tolerancję.
Nikomu krzywdy nie zrobił a przynajmniej widać nie było jak dla mnie żaden problem.
Cycu320 napisał/a:
Typ wali konia na paradzie równości w berlinie później idzie z kutafonem na wierzu mija dzieci - wolność, tolerancja, postępowość
Walenie konia przy dzieciach przez członków lgbtqwerty to już staje się normą
Zastanawiacie się pewnie, skąd oni się biorą... Gdyby naziści tak naprawdę uciekli do Argentyny, a nie pochowali się wraz z majątkami, pod fałszywymi nazwiskami, w Danii i Belgii, to światowa stolica LGBT+ byłaby w Argentynie. U źródeł zboczeń często leżą gorsze zbrodnie, których popełnienie bardzo otwiera chorą głowę na różnej maści dewiacje. Niestety to przenosi się wzorcami z pokolenia na pokolenie, więc nie mam złudzeń, że dziś mamy do czynienia z takimi samymi Niemcami jak w 1939 r.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów