📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciał spierdolić na chodnik, ale nie doleciał. Za wolno jechał, dlatego zasięg lotu był za mały.
Halman napisał/a:
Nagiął matrixa...
i wziął poleciał w bok.. szacun za jebanie praw fizyki w dupe
Kąt padania równa się kontowi odbicia- ot i całe "zaginanie matrixa". Wiedziałbyś to, gdybyś na fizyce nie ciągnął koleżanki za warkocz, tylko uważnie słuchał nauczyciela.
Salieri16000 napisał/a:
Kąt padania równa się kontowi odbicia- ot i całe "zaginanie matrixa"
kąt kontowi nierówny...
Halman napisał/a:
kąt kontowi nierówny...
Specjalnie zrobiłem błąd, bo sprawdzam, czy czytasz moje komentarze. Teraz wiem, że czytasz- brawo ty!
Salieri16000 napisał/a:
Specjalnie zrobiłem błąd, bo sprawdzam, czy czytasz moje komentarze. Teraz wiem, że czytasz- brawo ty!
Tak to sobie i innym teraz tłumacz. Zdrowia życze.
Salieri16000 napisał/a:
Kąt padania równa się kontowi odbicia- ot i całe "zaginanie matrixa". Wiedziałbyś to, gdybyś na fizyce nie ciągnął koleżanki za warkocz, tylko uważnie słuchał nauczyciela.
ja bym obstawiał bardziej wypadkową dwóch sił niż to twierdzenie ale rzeczywiście słabo z fizyką u kogoś
Arun napisał/a:
ja bym obstawiał bardziej wypadkową dwóch sił niż to twierdzenie ale rzeczywiście słabo z fizyką u kogoś
jakby matematyczny model miałby dużo wspólnego z tak złożonym układem jak profilowana karoseria, popieprzony w kształtach skuter, galareta w postaci ludzkiego ciała z luźnymi kończynami a na tych kończynach ciężkie buty, różne prędkości, masy pojazdów i z jakiego zrobionego są materiału (odkształcająca się blacha, pękające plastiki, sprężysta guma) i pewnie jeszcze z setka innych drobnych szczególików... i przypomnij sobie te 99% filmików gdzie motocykl/skuter zostaje się na samochodzie a motorzysta leci sobie dalej prosto... Tak ma sie teoria "kuleczka i płaszczyzna" do rzeczywistości.
Halman napisał/a:
Tak to sobie i innym teraz tłumacz. Zdrowia życze.
Załatwił Cię jak babę w cyrku. Krytykę omijasz jak diabeł wodę święconą, ale jak można się przyjebać i wywyższyć w odpowiedzi, to nie odpuścisz.
I takim oto sposobem szewczyk Salieri16000 załatwił smoka.
Noside napisał/a:
I takim oto sposobem szewczyk Salieri16000 załatwił smoka.
dziękuję za krytyczną opinię, zupełnie w moim przypadku bezcelową.
Ja bym tu nie wieszał psów na fizyce. Wszystko prawidłowo. Wypadkowa sił zrobiła swoje.
@Hal: Musisz oddać certyfikat, chuj z Ciebie nie ekspert od wszystkiego.
@Hal: Musisz oddać certyfikat, chuj z Ciebie nie ekspert od wszystkiego.
Arun napisał/a:
rzeczywiście słabo z fizyką u kogoś
Motocykl to foton, a samochód to zwierciadło. Światło ma naturę falową, więc poszkodowany wygiął się jak fala, czego tu nie rozumieć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów